با حضور تعدادی از بازیگران سینما و چهرههای فرهنگی و هنری
«پشت دیوار سکوت» اکران شد
تهران (پانا) - با حضور تعدادی از بازیگران سرشناس سینما و تلویزیون ایران و همچنین چهرههای برجسته فرهنگی و هنری کشور؛ فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت» به کارگردانی مسعود جعفرى جوزانى در ایوان شمس اکران شد.
فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت» جدیدترین اثر «مسعود جعفرى جوزانى» به تهیه کنندگی «فتحالله جعفری جوزانی» و «محمد خزاعی» و محصول مؤسسه تصویر شهر، با همکاری مؤسسه سینمای «جوزان فیلم» و «انجمن احیاء ارزشها» و با حضور بازیگران و عوامل آن و تعدادی از بازیگران سرشناس سینما و تلویزیون ایران و همچنین چهرههای برجسته فرهنگی، هنری و ورزشی کشور؛ از جمله؛ دکتر محمدهادی ایازی معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پروفسور سید حسن امین، استاد بازنشسته دانشگاه گلاسکو و شاهنامهپژوه معاصر، پوران درخشنده، دکتر جواد مجابی، بهزاد فراهانی، پرویز پورحسینی، سیروس ابراهیمزاده، گوهر خیراندیش، اصغر همت، فتحالله جعفری جوزانی، محمد خزاعی، دکتر محمدهادی کریمی، مهین نویدی، بهرام عظیمی، سحر جعفری جوزانی، دکتر خسرو منصوریان بنیانگذار و مدیر گروه «انجمن احیاء ارزشها»، دکتر محمدجواد حقشناس عضو شورای اسلامی شهر تهران، فرشاد پیوس، حسین دلیر، ولیالله شجاع پوریان با حکم محمدعلی نجفی به عنوان معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، بهزاد عبدی، فاطمه هاشمی رفسنجانی رئیس انجمن بیماریهای خاص، سعید دلیری، محمد ابراهیمیان،
دکتر مجید پازوکی مولوی پژوه، ناهید تیموری تهیهکننده سینما، شهرام کیور، سمیه نجومی، دکتر شاهین کربلایی طاهر، دکتر مهدی حسینی انجمن دفاع از حقوق بشر، دکتر آذر منصوری، فعال حقوق زنان، یاسمین پازوکی، آرش نصیری، حمید متقی، مهدی حاجیوسف، فاطمه صالحی شهرابی، نجمیه آقاباباگلی و ... در ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۱۴ مرداد ماه جاری در سالن آفتاب تالار ایوان شمس تهران به نمایش درآمد و مورد استقبال علاقمندان قرار گرفت.
بهزاد فراهانی بازیگر باتجربه سینما و تلویزیون ایران که در فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت» نقش مدیر مدرسه را بازی کرده است، با حاضر شدن پشت تریبون گفت: ما در جامعه هنریمان بزرگانی داریم که بزرگتر از وزرای کنونی این مملکت هستند و باید حرمت آنها نگه داشته شود؛ اما متأسفانه چنین نمیشود.
مسعود جعفرى جوزانى پس از اکران «پشت دیوار سکوت» گفت: خیلی ممنون از همه دوستان که در این برنامه حضور پیدا کردید؛ یکی از گلههایی که این چند ساله گلوی بچهها را میفشرد، این است که برای من سؤال است و چرا ما را خانهنشین کردهاید؟ کاری با کارگردانان بنام کردید که بیضایی را فراری دادید، آقای ناصر تقوایی دیگر فیلم نمیسازد؛ در این ممکلت که جز فیلمهایی که مردم را الکی فقط بخنداند فیلمی نمایش داده نمیشود و روی اکران نمیبیند.
وی همچنین گفت: به همین خاطر است که مثل خیلی جاهای دیگر، یک گروه کوچک انحصارطلب نه بخاطر هوش و ذکاوتشان بلکه به خاطر داشتن رانت و نزدیکی به قدرت و منافعی که داشتند، توانستند سالنها را قبضه کنند؛ درحالیکه این فیلم در سال ۱۳۹۵ ساخته شده و در سال ۹۷ دارد اکران میشود، که باز به هر دلیلی یک هفته عقب انداختند.
جعفری جوزانی در ادامه افزود: من میدانم چرا بهزاد جان (فراهانی) اینگونه زجر میکشد، چرا اصغر همت آنگونه نگاه میکند و آقای مجابی آن گوشه نشسته و خود را نشان نمیدهد و اینها چیزهایی است که روح آدم را در تنهایی میخورد و مانند سوهان روح است. سینما وقتى ارزشمند است که در جامعه بشرى حس و اندیشه تولید کند وگرنه چه اهمیتی دارد که کارهاى دمدستى و تکرارى و یا فرمایشى بسازیم. یا به هر مسخرگى تن بدهیم و مانند انحصارگران، کاسبکارانه به سینما نگاه کنیم. گونه فیلمهاى کاسبکارانه سادهترین فیلمهاى دم دستى است براى من خیلی ساده بود که یکى از این گونه فیلمها بسازم و چشم به روى واقعیتها ببندم. متأسفانه باید اعتراف کنم که با شرایط مافیایى حاکم بر سینما احتمالا در آیندهاى نزدیک مجبور به انجام این کار خواهم بود.
این کارگردان سینمای ایران در ادامه افزود: چرا من باید ۱۲ سال وقت بگذارم «کوروش کبیر» را بسازم و در آخرین لحظه، نفهمم چه اتفاقی برای سرمایهگذارش افتاده است و چراهایی دیگری که روح امثال من را آزار میدهد، اگر این کار را با افتخار کردم برای این بود که فکرکردن به این کودکان و مادران آسیب دیده، اهمیت آن از سینما از من کوچک، و از همه ما بالاتر است و از گوهر خیراندیش هم خیلی تشکر میکنم که ساکت و آرام اینجا نشسته است.
مسعود جعفرى جوزانى در بخش دیگری از این نشست گفت: از همه کسانی که آرام آرام تلاش کردند و سعی نمودند که دردهای این بیماران را التیام بدهند تشکر میکنم، من این باور را دارم که هیچ کشوری نمیتواند پایدار و آزاد باشد به تعامل برسد، مگر اینکه رسانه و مطبوعات آزاد و تکثر NGO یا نهادهای مردمی قوی داشته باشیم. مردم با ایجاد NGOها در همه زمینهها باید اصل حکومت را در دست بگیرند و کشور را آنها اداره بکنند. یک دولت سبک که بتواند کارهای سیاسی و رفاهی را انجام بدهد و این NGOها اگر گسترش پیدا کند؛ اتفاق بزرگی میافتد.
در بخشی از این جلسه، سحر جعفری جوزانی بازیگر «پشت دیوار سکوت» گفت: من و پدر خیلی باور داشتیم که این فیلم ساخته شود، یک روزی خانم صالحی را دیدم که در این فیلم نقش ایشان را بازی کردم و برای کمک به بیماران ایدز تلاشهای زیادی انجام دادهاند و واقعاً باعث افتخار من بود که نقشی را بازی بکنم که ایشان آن را زندگی کردهاند.
وی افزود: در جامعه فقط بیماری «اچ آی وی مثبت یا ایدز» نیست که وجود دارد بلکه خیلی از مشکلات و معضلات دیگری هست که بایستی از آنها فیلم ساخته شود؛ تا فقط موضوع آنها مطرح نشود بلکه راه حل آنها نیز گفته شود.
این بازیگر سینما و تلویزیون ایران تأکید کرد: تا انسانهای دیگر نیز با قلبهای کوچکشان در این دنیای بزرگ، به اینگونه بیماران کمک کنند و عواقب خوبی به همراه داشته باشد. امیدوارم که به این موضوعات پرداخته شود.
پس از اکران فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت»؛ جلسه نقد و بررسی آن با حضور تعدادی از استادان دانشگاه و صاحبنظران حقوقی و اجتماعی از جمله؛ «جواد طوسی» منتقد، نویسنده و وکیل دادگستری، «پروین افسر کازرونی» رئیس اداره کنترل ایدز و بیماریهای آمیزشی وزارت بهداشت، «تهمورث بشیریه» عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیرعامل انجمن حقوقشناسی، دکتر اسدی معاون مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، دکتر «هما داودی گرمارودی» عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و عضو هیئت امناء انجمن حقوقشناسی و «علی صابری» وکیل دادگستری و عضو پیشین شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد و به رسم یادبود لوحهای تقدیر و هدایایی به بازیگران و تعدادی از عوامل فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت» اهدا شد.
ارسال دیدگاه