معاون اول رئیسجمهوری تصریح کرد:
اولویت دولت واگذاری طرحهای نیمهتمام به بخشخصوصی است
تهران (پانا) - جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهوری برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، اسحاق جهانگیری با تاکید بر اینکه واگذاری طرحهای نیمهتمام به بخش خصوصی و مشارکت بخش خصوصی برای تکمیل این طرحها گامی در جهت خدمترسانی هر چه بیشتر به مردم است، گفت: سیاست دولت کاهش تصدی گری و افزایش نقش بخش خصوصی در کشور است و خوشبختانه در جلسات شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا تصمیمات خوبی در راستای اجرای این برنامه اتخاذ شده است ضمن آنکه این موضوع از مطالبات جدی مقام معظم رهبری نیز هست.
معاون اول رئیس جمهوری افزود: با توجه به اینکه برای تکمیل طرحهای نیمهتمام در کشور بیش از ۴۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است و بودجه دولت امکان تامین این حجم از نقدینگی را ندارد، باید راهی برای تأمین مالی اجرای این طرحها پیدا کنیم که یکی از بهترین مسیرها واگذاری طرحها به بخش خصوصی است.
رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اینکه باید وضعی فراهم شود تا بخش خصوصی انگیزه کافی برای مشارکت در اجرای طرحهای نیمهتمام را داشته باشد، افزود: معافیتها و امتیازهای خوبی برای بخش خصوصی در نظر گرفته شده است و در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا نیز اختیارات کافی به کارگروه واگذاری طرحها تفویض شده است تا با وضع سهل و آسان طرحهای عمرانی نیمهتمام به بخش خصوصی واگذار شود.
وی افزود: در برنامهریزی برای واگذاری طرحها به بخش خصوصی تمام ساز و کارهایی که برای تسهیل جریان واگذاری مدنظر بوده است لحاظ شده است و دغدغههای مورد نظر بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی در مصوبات مدنظر قرار گرفته است.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: دستگاههای اجرایی با توجه به مصوبات خوب اتخاذ شده برای واگذاری طرحهای نیمهتمام باید به سرعت این طرحها را به بخش خصوصی واگذار کنند و از این پس هیچگونه بهانهای پذیرفته شده نیست.
جهانگیری با اشاره به اینکه برخی ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز اعلام آمادگی کردهاند که در تکمیل طرحهای نیمهتمام مشارکت داشته باشند، از همه دستگاههای اجرایی و به خصوص سازمان برنامه و بودجه خواست زمینه و بسترهای لازم را برای مشارکت بخش خصوصی و نیز فعالیت ایرانیان مقیم خارج از کشور فراهم سازند.
معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ضرورت هماهنگی کافی میان ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، ستاد مقابله با تحریم و شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و اتخاذ تصمیمهایی همجهت برای بیاثر کردن تحریمها ،تصریح کرد: تصمیمگیریها و ساز و کارهایی که در دوران تحریم اتخاذ میشود باید در جهت افزایش اقتدار دولت در مدیریت کشور باشد و نباید روال عادی اداره کشور را بر هم بزند و لازم است دبیرخانه های این سه ستاد، هماهنگی های لازم را انجام دهند تا دچار اختلال در تصمیمگیری و موازی کاری نشویم.
وی همچنین از رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور خواست بررسیهای لازم را به عمل آورد و ضمن هماهنگی با کمیسیونهای ذیربط دولت در خصوص ادامه کار و یا امکان ادغام برخی از شوراها تصمیمگیری لازم را انجام دهند.
ارسال دیدگاه