معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: ۴۴ هزار کلاس چند پایه روستایی در کشور وجود دارد
در مناطق دو زبانه برای تامین عدالت آموزشی ایجاد پیشدبستانی ضروری است
تبریز (پانا)- معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز ابتدایی در کلاس های با تراکم بالای ۲۵ دانش آموز تحصیل می کنند، گفت: ۴۴ هزار کلاس چند پایه روستایی داریم.
به گزارش ایرنا، رضوان حکیم زاده روز در گردهمایی مدیران کل آموزش و پرورش استانهای همجوار یک کشور در تبریز با بیان اینکه بر اساس برنامه ششم توسعه باید پوشش ۱۰۰ درصدی تحصیلی داشته باشیم، افزود: ۱۸۰ هزار کلاس درس با تراکم یک تا ۲۵ دانش آموز داریم که حدود ۳ میلیون دانش آموز را تحت پوشش قرار می دهند.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۱۲.۶ درصد کلاس درس با تراکم ۳۰ دانش آموز و ۱.۴ درصد نیز با تراکم ۴۰ دانش آموز وجود دارد که سعی می کنیم حداکثر تراکم از ۳۰ نفر بیشتر نباشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نیروی انسانی در آموزش و پرورش یکی از چالش های بنیادی است، اظهار داشت: اگر آن طور که سند تحول بنیادین گفته نگاه تخصصی به معلمی داشته باشیم، باید تغییر اساسی در جذب معلم داشته باشیم.
حکیم زاده با طرح این سوال که «وقتی ما سابقه تربیت معلم را داریم چرا درگیر چالش کمبود معلم هستیم؟» افزود: در جذب معلم باید شایستهترین و زبده ترین افراد را انتخاب کنیم و مزایای شغلی معلمی را چنان تعریف کنیم که همه داوطلب شوند.
معاون وزیر آموزش و پرورش دلیل هجوم دانشآموزان به رشته تجربی را مزایای شغل پزشکی عنوان کرد و گفت: هیچ جامعهای به توسعه پایدار نمیرسد مگر اینکه معلمی پرجاذبهترین شغل باشد و آموزش و پرورش باید اولویت همه دولتها باشد.
وی حفظ آینده روستاها را منوط به حفظ کلاس های درس دانست و افزود: ۳ میلیون دانش آموز روستایی داریم که به خاطر اهتمام دولت بر جلوگیری از مهاجرت جمعیت روستایی و تثبیت روستاها و نیز مهاجرت معکوس نباید کلاسهای درس روستایی تعطیل شود.
حکیمزاده با تاکید بر اهمیت پیش دبستانی برای نوآموزان از ایجاد مقطع پیش دبستانی در مدارس دولتی خبر داد و گفت: در مناطق دو زبانه برای تامین عدالت آموزشی ایجاد پیشدبستانی ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: تاسیس پیشدبستانی غیردولتی در فضای مدارس دولتی در دستور کار قرار دارد که از ریزش نوآموزان پیش دبستانی جلوگیری خواهد کرد.
ارسال دیدگاه