نابودی شش هزار هکتار زمین کشاورزی مازندران
ساری (پانا) - رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: «با توجه به کم آبی هایی که در کشور و مازندران شاهد هستیم، ۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی مازندران از چرخه کشت برنج خارج شد.»
عزیزالله شهیدیفر در همایش راهبردهای مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی که در سالن همایش دانشگاه پیامبر اعظم (س) برگزار شد، با طرح این سوال که چرا مازندران جلوتر از سایر استانها اقدام به این کار کرد، اظهار کرد: «مازندران منبع تولید و امنیت غذایی در کشور است و با نگاهی به آمار و ارقام، جایگاه ویژه مازندران و استان های شمالی به عینه مشخص است.»
او ادامه داد: «۲.۳ سطح زیرکشت و ۱۰ درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی نشان از برتر بودن مازندران دارد.»
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر بالا بودن ضریب کشت گفت: «دو برابر سطوح زیرکشت در کشور بهره برداری می شود در اراضی کشاورزی استفاده می کنیم.»
شهیدی فر بیان کرد: «با توجه به کم آبی هایی که در کشور و مازندران شاهد هستیم، ۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی مازندران از چرخه کشت برنج خارج شد.»
او درباره کشت گیاهان دارویی در استان گفت: «با کشت و رونق گیاهان دارویی می توان در اقتصاد، بهداشت خانواده و اشتغال تاثیرگذار بود.»
شهیدیفر با بیان اینکه در ماهیان گرمابی، سردابی و خاویاری جایگاه خوبی داریم گفت: «با تولید ۹۰ هزار تن انواع ماهیان استخوانی جایگاه خاصی در کشور داریم.»
ارسال دیدگاه