معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش استان بوشهر خبر داد
فرهنگی بوشهری رتبه اول کشوری جشنواره ملی تولید «محتوای الکترونیکی تماس» را کسب کرد
بوشهر(پانا) - معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: فرهنگی بوشهری رتبه اول کشوری جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی تماس را کسب کرد.

ناصر غلامی گفت: رضا حسین پور فرهنگی بوشهری رتبه اول کشوری جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی تماس را کسب کرد.
غلامی افزود : در سند تحول بنیادین نظام آموزشوپرورش و همچنین برنامه درسی ملی به تولید محتوای چندرسانهای متناسب با نیاز دانشآموزان و معلمان، استفاده هوشمندانه از آن و تنوعبخشی به مراکز یادگیری توجه ویژه شده است.
وی تصریح کرد: رویکردهای جدید آموزشی و بهرهگیری از فناوریهای نوین در تولید مواد و رسانههای یادگیری، زمینهسازی برای مشارکت فعال استانها، معلمان و مربیان در تولید، تکمیل و غنیسازی مواد، منابع، بسترسازی برای بسط و توسعه تجارب و ابتکارات معلمان و مربیان و دانشآموزان در طراحی، ساخت و ارزشیابی مواد و منابع یاددهی و یادگیری ازجمله سیاستهای دیگری هستند که باید آنها را در راستای توانمندسازی مدرسه جهت ایفای نقش اصلی و محوری در نیل به وضع مطلوب موردتوجه قرار داد.
وی گفت : بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی تماس ازبین ۴۵۰ اثر که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده از ۲۰ رتبه برتر جشنواره تقدیر خواهد شد.
گفتنی است، آیین تقدیر از برگزیدگان جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی تماس روز ۲۹ و ۳۰ خرداد در تهران برگزار شد.
ارسال دیدگاه