طی بازدید؛
استاندار قزوین از موزه فرهنگ آموزش و پرورش بازدید کرد
قزوین (پانا) - عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین به همراه علی فرخزاد معاون عمرانی استانداری، سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان، جواد حضرتی مدیرکل میراث فرهنگی، از موزه فرهنگ و آموزش استان قزوین بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین ، استاندار قزوین پس از بازدید از قسمتهای مختلف این موزه در یکی از کلاس های قدیمی بازسازی شده پشت نیمکت نشست و از دوران تحصیل خود یاد کرد.
زاهدی درباره این موزه اظهارداشت: کار بسیار ارزشمندی در قزوین صورت گرفته و شکل گیری موزه فرهنگ می تواند به جذب گردشگر هم کمک کند.
وی بیان کرد: این موزه می تواند به یک مرکز مطالعاتی و پژوهشکده تبدیل شود و ما هم باید برای توسعه و حفظ آن برنامه ریزی کوتاه مدت وبلند مدت داشته باشیم.
زاهدی یادآورشد: ابتدا باید وضعیت مالکیت این موزه مشخص شود سپس برای تامین هزینه های جاری و عمرانی آن اقدام کنیم که در این راستا نشست با وزیر آموزش و پرورش ضروری است تا ردیف اعتباری برا این مکان ایجاد کنیم.
استاندار قزوین تصریح کرد: برای اجرای طرح توسعه و یا مکانی برای سرایداری باید از نظر میراث فرهنگی استفاده شود تا بافت معماری اصیل این بنا حفظ شود.
زاهدی یادآورشد: با ارائه برنامه کوتاه مدت باید برای تامین هزینه های جاری این موزه اقدام شود و در این راستا حفظ مدیریت هیئت امنایی در این موزه نیز ضروری است تا کارها دولتی نشود.
وی برنامه ریزی برای بازدید مستمر دانش آموزان از موزه فرهنگ و آموزش را مهم دانست و گفت: حضور دانش آموزان در این موزه و اشنایی با دستاوردهای آموزشی و نوع تحصیل در گذشته و آشنایی با حال و هوای نسل های قبل، شخصیت های برجسته و مشاهیر علمی می تواند چشم انداز روشنی در برابر اینده سازان ترسیم کند.
"علی فرخزاد"معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در جریان این بازدید گفت: این موزه ظرفیت ایجاد ارزش افزوده در منطقه را دارد و باتوجه به طرح بازآفرینی محلات شهر قزوین می توان برای حفظ و نگهداری این موزه نیز اقدام کرد.
وی در ادامه گفت:راه اندازی این موزه در بافت تاریخی قزوین قطعا بر موضوعات فرهنگی منطقه تاثیر گذاشته و موجب اعتلای فرهنگی محلات هدف نیز خواهد شد.
فرخزاد بیان داشت:خوشبختانه خیر این مجموعه برای توسعه این موزه اعلام آمادگی کرده است و می توانیم با استفاده از این ظرفیت ها برای توسعه آن اقدام کرد.
موزه فرهنگ و آموزش در مدرسه تاریخی دیانت که از بناهای دوره قاجاریه است با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال برپا شده است.
در این موزه قدیمی ترین کتب درسی، کارنامه ها، دفاتر حضور و غیاب همکاران، انواع ترازوها و قپان قدیمی، چرتکه قدیمی، انواع و اقسام وسایل آزمایشگاهی شیمی، فیزیک، ماشین های تحریر، فیلم، آپارات، صدها و اسلاید و عکس مشاهیر فرهنگی و شهدای قزوین در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه