معاون وزیر جهادکشاورزی: طرح استانداردسازی وزن مرغ در دستور کار قرار دارد
تهران (پانا) - به گفته معاون وزیر جهادکشاورزی اجرای طرح استانداردکردن سایز مرغ علاوه بر افزایش کیفیت گوشت مرغ، با کاهش ضریب تبدیل دان به گوشت، موجب صرفه جویی در واردات نهادهها به کشور میشود.
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، مرتضی رضایی در نخستین نشست طرح استاندارد کردن سن و وزن مناسب عرضه مرغ گوشتی هدف از اجرای طرح ملی استاندارد کردن تولید و عرضه وزن و سایز مرغ گوشتی را ارتقای بهرهوری تولید، کاهش ضایعات و دورریز مرغ، ایجاد و توسعه بازارهای صادراتی و نیز بهبود شرایط بهداشتی فرآیند تولید تا عرضه برشمرد.
وی استقبال تولیدکنندگان مرغ گوشتی از این طرح را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: اجرای این طرح در راستای مصلحت ملی و منافع اقتصادی تولیدکنندگان و مصرفکنندگان صورت میگیرد.
معاون وزیر جهادکشاورزی، اصلاح سنپرورش و وزن استاندارد مرغ گوشتی را برای دستیابی بیشتر به بازارهای جهانی اجتنابناپذیر و مهم دانست و گفت: در تجارت جهانی، گوشت مرغ با حداکثر وزن ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ گرم مبادله میشود، در حالی که در واحدهای تولیدی کشور میانگین وزن مرغ بالای دو کیلوگرم است.
وی در عین حال اجرای طرح استاندارد کردن وزن و سن پرورش مرغ گوشتی و گوشت مرغ را در تمام واحدهای پرورشدهنده عملی دانست و بر لزوم فرهنگسازی موثر و گسترده برای مصرف گوشت مرغ با وزن استاندارد در کشور تاکید کرد.
در این نشست، رییس سازمان دامپزشکی کشور نیز ضمن تاکید بر همکاری در اجرای این طرح ملی گفت: معاونت امور تولیدات دامی و سازمان دامپزشکی میتوانند در اجرای طرح استاندارد کردن وزن و سایز مرغ گوشتی در راستای ارتقای کیفیت گوشت مرغ تولیدی مطابق با استانداردهای جهانی و تامین سلامت مصرفکنندگان و نیاز امروز صنعت مرغ گوشتی کشور همکاریهای موثری داشته باشند.
در پایان این نشست، بر ضرورت اجرای این طرح و همزمان نهادینهشدن الگوی مصرف مرغ استاندارد بین مردم تاکید شد.
این نشست با حضور رییس سازمان دامپزشکی کشور، معاون ترویج سازمان تحقیقات، معاون شرکت پشتیبانی امور دام، مدیر کنترل کیفیت سازمان میادین، مدیران عامل انجمن تولید جوجه یک روزه، اتحادیه سراسری پرورشدهندگان مرغ گوشتی، انجمن کشتارگاهها و صاحبنظران بخشخصوصی و دولتی در معاونت امور تولیدات دامی برگزار شد.
ارسال دیدگاه