سرپرست معاونت آمادگی عملیات سازمان مدیریت بحران در گفتوگو با پانا مطرح کرد
خودداری سازمان ورزش شهرداری تهران از بازگرداندن سولههای مدیریت بحران
برای اسکان و دپوی اقلام در هر منطقه به ۴۴ پایگاه نیاز است
تهران (پانا) - سرپرست معاونت آمادگی عملیات و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از تلاش برای بازپسگیری سولههای مدیریت بحران که تغییر کاربری دادهاند خبر داد و گفت تعدادی از این پایگاهها در اختیار سازمان ورزش شهرداری است که این سازمان برخلاف مصوبات شورای شهر از بازگرداندن پایگاههای مذکور خودداری کرده است.
صمیم مرادی روزبهانی در گفتوگو با پانا درباره بازپسگیری سولههای مدیریت بحران که کاربری غیر مرتبط دارند، گفت: تعدادی از این سولهها یا پایگاههای پشتیبانی که کاربری غیرمرتبط داشتند به طور کامل به مدیریت بحران برگشتهاند. تعدادی دیگر از پایگاههای پشتیبانی مدیریت بحران نواحی نیز که به ورزش بانوان واگذار شده بود، طی برنامهای زمانبندی شده پسگرفته خواهد شد.
سرپرست معاونت آمادگی عملیات و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: اما سازمان ورزش شهرداری تهران علیرغم مصوبات شورای اسلامی شهر و هماهنگیهای مکرر و متعدد از اعاده پایگاههای مذکور خودداری کرده است.
بازتعریف جدید از پایگاههای پشتیبانی مدیریت بحران
سرپرست معاونت آمادگی عملیات و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تأکید کرد: در تلاش هستیم تا تعریف جدیدی از پایگاههای پشتیبانی داشته باشیم و طی برنامهای میان مدت آنها را پس بگیریم.
مرادی روزبهانی همچنین درخصوص تجهیز پایگاههای مدیریت بحران در مواقع بحران در تهران نیز گفت: پایگاههای پشتیبانی سه دسته هستند. پایگاه پشتیبانی ویژه که فقط برای مدیریت بحران پیشبینی میشود. ۲۲ پایگاه در مناطق شهرداری تهران ایجاد شده است و تاکنون ۵ پایگاه در استانهای معین احداث شده است. مابقی پایگاهها، پایگاههای مدیریت بحران نواحی هستند.
ذخیرهسازی تجهیزات و اقلام امدادی در پایگاههای پشتیبانی ویژه
سرپرست معاونت آمادگی عملیات و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: در پایگاههای پشتیبانی ویژه مدیریت بحران ۵۲ قلم تجهیزات و اقلام امدادی ذخیرهسازی شده است که همواره بهروزرسانی و اقلامی که منقضی شده تعویض میشود. همچنین در طرح باز پسگیری پایگاههای چند منظوره مقرر است تجهیزات مورد نیاز بازنگری و تأمین شود. در پایگاههای معین اقلام مورد نیاز شناسایی و تعیین میشود که بیشتر اقلام مدیریتی خواهد بود. البته اقلام امدادی را جمعیت هلال احمر تهیه میکند.
پایگاههای پشتیبانی مدیریت بحران برای سرپناه ایجاد نشده است
وی با تأکید بر اینکه پایگاههای پشتیبانی مدیریت بحران برای سرپناه ایجاد نشده است، گفت: طبق دستورالعمل این پایگاهها، برای تاکتیکپذیر کردن سیستم مدیریت بحران و توزیع جغرافیایی مناسب، فرماندهی و هدایت نیروها ایجاد شده است. اگر بخواهیم از این پایگاهها استفاده کنیم برای هر خانوار حداقل به سه دهم متر مکعب فضا نیاز است و برای اسکان و دپو برای هر منطقه ۴۴ پایگاه نیاز خواهد بود.
مرادی روزبهانی تصریح کرد: طبق قوانین باید در تهران برای ۱۰ درصد جمعیت اقلام دپو شود و خیلی نیاز نیست که در پایگاههای پشتیبانی اقلام دپو شود یا آنها را برای اسکان در نظر گرفت چرا که اسکان اضطراری پناهجویان میتواند به صورت اسکان در چادر باشد.
ارسال دیدگاه