ایجاد ۴۸ پایگاه «سنجش سلامت» کلاس اولیها در تهران
تهران (پانا) - رئیس اداره آموزش استثنایی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به پایگاههای سنجش برای پایه اولیها گفت: در تمام مناطق شهر تهران، ۴۸ پایگاه اولیه برای ارائه خدمات به شهروندان طراحی کردیم که سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی دانشآموزان بررسی میشود.
شهناز کریمی در خصوص پایگاههای سنجش پایه اولیها اظهار کرد: در سطح شهر تهران در تمام مناطق، ۴۸ پایگاه اولیه برای ارائه خدمات به شهروندان طراحی کردیم و در این پایگاهها هم بحث سلامت جسمانی و هم آمادگی تحصیلی دانش آموزان بررسی میشود.
وی گفت: خانوادهها با مراجعه به مدرسه مورد نظر در پایه اول و بعد از ثبت نام دانش آموز در سامانه سنجش توسط مدیر مدرسه و همکاران، نوبت، تاریخ و ساعت مراجعه به پایگاه سنجش را دریافت می کنند.
رئیس اداره آموزش استثنایی آموزش و پرورش شهر تهران که در برنامهای رادیویی صحبت میکرد خاطر نشان کرد: در این پایگاهها بینایی، شنوایی، سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی انجام میشود و این خدمات تا شهریور ماه انجام می گیرد، البته در سال گذشته، یکسری از خانواده ها در تاریخهای مقرر در تیر و مرداد و شهریور به پایگاه مربوطه مراجعه نکرده بودند و در مهر ماه ثبت نام کردند و ما حتی به آن ها نیز خدمات ارائه دادیم.
در ادامه دکتر ابراهیم سحرخیز مشاور آموزشی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش تراکم جمعیت دانش آموزی در سال های آینده گفت: در سال ۱۴۰۰ به آمار جمعیتی ۱۷ تا ۱۷,۵ میلیون دانش آموزی خواهیم رسید و این افزایش جمعیت از دوره ابتدایی آغاز می شود.
وی ضمن دفاع از مرز بندی برای ثبت نام دانش آموزان، تصریح کرد: در چند سال اخیر تلاش ها بر این بوده تا تمام کلاسها یک نوبته اداره شود و ترجیحا، کلاسها در نوبت صبح خواهد بود. در کلان شهرها نیز سعی شده به ویژه در دوره ابتدایی، تراکم نرمال و طبیعی باشد؛ بنابراین از مرز بندی دفاع میکنم.
مشاور آموزشی کمیسیون آموزش مجلس افزود: در دوره ابتدایی سعی بر این است که فاصله محل سکونت دانش آموز تا مدرسه کوتاه باشد.
وی با رد انتخاب مدارس به صورت اختیاری توسط والدین دانشآموزان، متذکر شد: اگر قرار باشد در شهری مثل تهران والدین اقدام به گزینش کنند، کلاسها در برخی مدارس خالی می ماند یا یک مدرسه تا دو برابر ظرفیت دانش آموز خواهد داشت و در این صورت بحث پارتی بازی، واسطه گری یا برخوردهایی پیش می آید که اصلا صحیح نیست.
سحرخیز در رابطه با دستورالعمل ثبت نام در مدارس گفت: اولا باید در ابتدا محدوده جغرافیایی مد نظر باشد که از سوی ستاد ثبت نام تعیین شده است و بخشی هم باید برای مهاجرین در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه در شهرستانها چنین مشکلی وجود ندارد و فقط مختص شهری مثل تهران است، تاکید کرد: اگر این مدیریت از سوی آموزش و پرورش صورت نگیرد و اطمینان و اطلاعات لازم به والدین داده نشود، نیاز است تا مشاورین در ستاد ثبت نام خاضر باشند و مردم را توجیه کنند و در جاهایی که این ظرفیت وجود دارد، امکان اختیار گزینش و انتخاب را به والدین می دهند.
ارسال دیدگاه