ضرورت تقویت فعالیت های سوادآموزی در بخش زنان زندانی

شیراز (پانا)  - معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس بر لزوم برنامه ریزی و تقویت فعالیت های سوادآموزی در بخش زنان زندانی تاکید کرد.

کد مطلب: ۸۲۵۰۷۶
لینک کوتاه کپی شد
ضرورت تقویت فعالیت های سوادآموزی در بخش زنان زندانی

عیسی ملک پور در نشستی مشترک با کیشائی، معاون اداره کل امور زندانهای استان و سایر کارشناسان دو حوزه ، در راستای تفاهم نامه فیما بین دو دستگاه ، گفت:نقطه شروع تأسیس مراکز یادگیری محلی در استان فارس از زندانها بود و انتظار این است که بتوانیم مراکز یادگیری محلی بیشتری را در زندانهای سراسر استان دایر کنیم .

وی با تاکید بر نقش و جایگاه مراکز یادگیری محلی در توسعه و تعمیق آموزش و مهارتهای زندگی برای سوادآموزان ، افزود :باید اذعان کرد که اداره کل زندانهای استان هم در زمینه ایجاد و تأسیس مراکز یادگیری محلی و همچنین شناسایی و جذب سوادآموز و سایر امور مربوط به سوادآموزی مشارکت فعال داشته و طی سالیان اخیر یکی از دستگاههای برتر در این زمینه بوده است .

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس خاطر نشان کرد: انتظارات نسبت به قبل افزایش یافته است و باید با برنامه ریزی کارشناسانه و دقیق شاهد حضور بیش از پیش اداره کل امور زندانها در بحث سوادآموزی باشیم .

ملک پور گفت: یکی از مباحثی که ما در سال های گذشته توفیق چندانی در آن نداشته ایم بحث آموزش و سوادآموزی زنان زندانی است که این امر در سال ۹۷ باید به جد پیگیری شود و با همکاری و برنامه ریزی مطلوب و عملیاتی دو دستگاه ،شاهد حضور زنان زندانی در کلاس های سوادآموزی در دوره های مختلف باشیم .

وی گفت: با وجود ۱۹ ندامتگاه در سراسر استان و امکان ثبت نام از زندانیان در طول سال، بایستی سوادآموزی را در تمام مراکز استان تعمیم دهیم .

او ادامه داد: برای زندانیان بی سواد ،کتاب سوادآموزی ویژه آنان وجود دارد و لازم است این کتاب به آنها آموزش داده شود .

معاون اداره کل امور زندانهای فارس نیز ضمن قدردانی از تلاشها و زحمات مجموعه سوادآموزی در امر شناسایی و آموزش بی سوادان در سطح استان گفت:اولین مرکز یادگیری محلی در زندان عادل آباد دایر شد که واقعا این مرکز فعال است و نقش مثبتی در آموزش های مختلف به زندانیان دارد و در سال ۹۷ در صدد هستیم با برنامه ریزی و شناسایی زندانیان بی سواد در شهرستانهای کازرون،مرودشت،داراب و فسا نیز مرکز یادگیری محلی ایجاد کنیم .

مصطفی کیشایی افزود: طبق سهمیه اعلام شده ، در سالجاری باید برای شناسایی و جذب ۳۰۰ نفر بی سواد زندانی برنامه ریزی کنیم و البته در بحث فراهم نمودن امکانات سخت افزاری و فضای آموزشی نیز تمام تلاش خود را خواهیم کرد .

وی گفت :مدت زمان ماندگاری ۵۰درصد زندانیان در زندان ،حدود یک ماه است و این فرصت کمی است و باید چاره اندیشی شود و نیز بحث راستی آزمایی بی سوادی افراد زندانی از جمله مشکلات و مباحث زمان بر در امر سوادآموزی زندانیان و همچنین دایر کردن مراکز یادگیری محلی است .

رئیس اداره فرهنگی و تربیتی اداره کل امور زندانهای فارس نیز گفت:در سنوات گذشته تلاشهای بسیار خوبی در زمینه با سوادی زندانیان بی سواد صورت گرفته است و این امر باید با جدیت بیشتر ادامه یابد .

کریمی ضمن تشریح مشکلات موجود در این زمینه، گفت: با توجه به اینکه،هر فردی نمی تواند وارد زندان شده و آموزش دهد و آموزش دهندگان باید از طرف اداره کل امور زندانها معرفی شوند، لذا باید تدبیری اندیشیده شود که آموزش دهندگان ما از شرکت در آزمون مجازی جهاد دانشگاهی و گذراندن این دوره مستثنی شوند .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار