مدیر کل دفتر حمل ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای کشور:‌ بهره‌وری حمل ‌و نقل جاده‌ای ایران یک سوم نرم جهانی است

تهران (پانا) - مدیر کل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای کشور می‌گوید متوسط مسافتی که ناوگان حمل‌‌ونقل باری جاده‌ای در کشورطی می‌کند بسیار پائین‌تر از کشورهای پیشرفته است که نشان از پائین‌بودن بهره‌وری این بخش دارد.

کد مطلب: ۸۲۵۰۲۵
لینک کوتاه کپی شد
مدیر کل دفتر حمل ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای کشور:‌ بهره‌وری حمل ‌و نقل جاده‌ای ایران یک سوم نرم جهانی است

به گزارش وزارت راه‌وشهرسازی، غلامحسین دغاغله افزود: هم اکنون پیمایش ناوگان حمل‌و نقل جاده‌ای بار در ایران سالانه ۵۵ تا ۶۵ هزار کیلومتر است در حالیکه نرم طبیعی در دنیا ۱۵۰ هزار کیلومتر در سال است.

وی همچنین اظهارداشت: بخش حمل‌و نقل یکی از بخش‌های مهم و تاثیرگذار در اقتصاد هر کشوری است.

مدیر کل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای کشور ضمن اشاره به اینکه کرایه‌های حمل‌و نقل از جمله مطالبات صنفی رانندگان است، گفت: تعامل بسیار خوبی بین سازمان راهداری و تشکل‌های صنفی در این حوزه برقرار است.

وی در ادامه افزود: طی چند ساله گذشته به جهت رکودی که در بخش‌های مختلف اقتصادی حاکم شد فعالان این صنف به پیروی از سایر بخش‌ها در راستای افزایش نرخ کرایه‌ها اقدامی نکردند این در حالی بود که هزینه‌های اقلام مصرفی و مورد نیاز ناوگان و همینطورزندگی در مسیر صعودی قرار داشت.

دغاغله تصریح کرد: همراهی رانندگان بخش حمل‌و نقل جاده‌ای تا چند ماهه اخیر ادامه پیدا کرد تا اینکه جوروانی خاصی در بازار اقلام مصرفی ناوگان در کشور شکل گرفت.

وی همچنین گفت: افزایش‌های غیر قابل توجیه در قیمت لوازم یدکی موجب شد خیلی از رانندگان در تامین قطعات ناوگان و امرار معاش دچار مشکل شوند.

مدیر کل دفتر حمل ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای کشور ضمن اشاره به افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی نرخ کرایه‌ها در این حوزه افزود: اگر کرایه بار متناسب با افزایش لوازم یدکی و هزینه زندگی رانندگان محاسبه می‌شد بدون شک نرخ مورد نظر بیش از این اعداد و ارقام بود ولی رانندگان همانند سابق نهایت همکاری را با بخش دولتی بعمل آوردند.

وی با بیان اینکه هم اکنون عرضه و تقاضا در بخش حمل‌و نقل جاده‌ای با یکدیگر همخوانی ندارد، اظهارداشت: کشور امروز با عرضه مازاد ناوگان در این حوزه مواجه است.

دغاغله تصریح کرد: طی ۱۰ سال گذشته میزان بار ۴۰ درصد و در برابر تعداد ناوگان بیش از ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

وی اذعان داشت: هم اکنون میزان بار خیلی کمتر از ناوگان موجود در چرخه حمل‌و نقل کشور است.

مدیر کل دفتر حمل ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای کشوردر پاسخ به این پرسش که چرا تعداد ناوگان حمل و نقل بار در کشور بالا و بهره‌وری بخش بسیار پائین است، یادآورشد: عمده ترین دلیل عدم خروج ناوگان فرسوده از چرخه حمل و نقل است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار