مسئول امور عشایر شهرستان ری:
۲۰ درصد گوشت قرمز ری توسط عشایر تولید می شود
شهرری(پانا)- عشایر این شهرستان با تولید سالانه یک هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز ۲۰ درصد از نیاز بازار مصرف مردم ری تامین می کنند.
سعید نادری با بیان اینکه امسال سهم عشایر شهرستان ری از محل درآمدهای ارزش افزوده مشخص شده است، افزود: عمده طرح های عشایری در حوزه تامین آب، خرید تانکر آبرسان، مرمت و تعمیر ایل راه ها، مرمت قنات های مخصوص عشایر و ایجاد سدهای زیرزمینی خواهد بود.
وی از اجرای طرح پشتیبانی کوچندگان نیز در این شهرستان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح خدماتی از جمله تامین آب آشامیدنی بهداشتی، تامین آب شرب و واکسیناسیون دام، بازگشایی ایل راه ها و ایجاد شورای عشایری ارائه می شود.
نادری ادامه داد: هر یک از سیاه چادرهای عشایر نماد یک کارگاه تولیدی است که با کمترین نیاز به بخش دولتی بهترین محصول را با بالاترین کیفیت تولید می کنند.
وی عشایر را بهترین حافظان محیط زیست دانست و گفت: بر اساس تجربه عشایر هر جا که حضور داشته اند کمترین تخریب در منابع طبیعی صورت گرفته است.
نادری با بیان اینکه چهار ایل هداوند، کلهر، طایفه عرب صحنـایی و کلکوهی زمان قشلاق را در شهرستان ری سپری می کنند، عنوان کرد: این شهرستان ۲۰۰ خانوار عشایر با جمعیت یک هزار نفر دارد که این عشایر در بخش های خاوران، چرمشهر و حسن آباد پراکنده هستند.
/خبرنگار: زهرا محمدی/
ارسال دیدگاه