تقاضای بیش از ۴۰۰ واحد بوم گردی در تالش

رشت(پانا)-معاون سیاسی اجتماعی فرماندار تالش گفت:سهمیه ۴۰۰ واحد بوم گردی برای شهرستان تالش کفاف تقاضاهای روز افزون تالشی ها را نخواهد داد.

کد مطلب: ۸۲۳۷۸۱
لینک کوتاه کپی شد
تقاضای بیش از 400 واحد بوم گردی در تالش

سید جلال سید محمدی در سیزدهمین جلسه ستاد شهرستانی بوم گردی گفت:با اجرای طرح بوم گردی در شهرستان ظرفیتهای بالقوه گردشگری روستایی به بالفعل تبدیل میشود .

سیدمحمدی افزود:خوشبختانه استقبال خوبی از اجرای این طرح در بین همشهریان تالشی صورت گرفته و هرچقدر این طرح و ابعاد آن برای مردم روشنتر ‌شود استقبال از آن نیز بیشتر میشود.

وی افزود:تاکنون ۳۴۰ تقاضای اجرای طرح بوم گردی دریافت و بررسی شده و از این میزان تقاضا ۲۸۰ پرونده بازدید شده که ۱۹۴ فقره در حال ثبت استعلامها و گزارشات توسط کارشناسان مربوطه است و از این پرونده‌ها نیز ۱۳۴ پرونده مورد تایید اولیه قرار گرفته است.

معاون فرماندار تالش همچنین گفت:کارگروه شهرستانی بوم گردی تاکنون اقدام به تشکیل ۱۳ جلسه کرده و توانسته است با طی مراحل مختلف پرونده‌ها تعداد ۲۰ فقره تقاضارا با مجموع ۴۵ واحد بوم گردی در شهرستان را به تصویب برساند که برای طی مراحل بعدی به استان ارسال شده است.

سیدمحمدی با تاکید برتسریع درطی مراحل پرونده‌هاگفت:هر هفته با افزایش تقاصا مواجه هستیم حال آنکه با کندی خروجی تقاضاها برای تصویب نهایی در کارگروه شهرستانی مواجه هستیم که با تاکید برتسریع روند وتحرک بیشتر دهیاران و بخشداران پیش بینی میشود درهفته های آتی پرونده‌های بیشتری مورد تصویب قرار گیرند.

وی افزود:در اجرای طرح توسعه واحدهای بوم گردی در استان برای شهرستان تالش تعداد ۴۰۰ واحد بوم گردی سهمیه مشخص شده است که پیش بینی می‌شود بیش از این تعداد متقاصی اجرای طرح در شهرستان باشند.

سید محمدی گفت:اجرای طرح بوم گردی می‌تواند گردشگری گیلان بویژه گردشگری روستایی را متحول کرده و ضمن ایجاداشتغال مستمر اقتصاد روستاییان را نیز رشد داده و حرکت بزرگی در معرفی و انتقال فرهنگ بومی و آداب و رسوم روستاییان باشد.

وی افزود:رویکرد استاندار گیلان در اولویت بخشیدن به طرح های گردشگری اقدامی ارزشمند و بجا و حاکی از شناخت ایشان از ظرفیتهای دیده نشده استان بوده و در صورت همکاری دستگاههای مربوطه نتایج زود بازدهی را در ایجاد اشتغال و درآمد پایدار خواهد داشت.

سید محمدی گفت:همین میزان استقبال مردم و وجود متقاضی بیشتر اجرای طرح نشان دهنده موفق بودن طرح می باشد

وی گفت:اگر مشکلات و موانع ایجاد شده توسط منابع طبیعی رفع و فاصله ثبت تقاصا با صدور مجوز نهایی و دریافت تسهیلات بانکی کاهش یابد مطمئنا شاهد استقبالی بیشتر از این طرح در شهرستان خواهیم بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار