سالانه ۴۰۰ هزار تن محصول خارج فصل تولید می شود
زاهدان(پانا)- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه ۴۰۰ هزار تن محصول خارج از فصل در این استان تولید می شود که نقش تعیین کننده ای در تنظیم بازار کشور دارد.
به گزارش ایرنا مجتبی پیری اظهار داشت: ۱۵ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به کشت محصولات خارج از فصل اختصاص دارد.
وی ادامه داد: هندوانه، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، سیب زمینی و سبزیجات برگی عمده محصولات تولیدی خارج از فصل سیستان و بلوچستان را تشکیل می دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از تولید سالانه ۴۸ هزار و ۷۸۵ تن محصولات گلخانه ای خبر داد و افزود: چهار هزار و ۸۱۴ واحد گلخانه در این استان وجود دارد که شامل ۲۶۰ هکتار می شود.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
به گزارش ایرنا مجتبی پیری اظهار داشت: ۱۵ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به کشت محصولات خارج از فصل اختصاص دارد.
وی ادامه داد: هندوانه، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، سیب زمینی و سبزیجات برگی عمده محصولات تولیدی خارج از فصل سیستان و بلوچستان را تشکیل می دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از تولید سالانه ۴۸ هزار و ۷۸۵ تن محصولات گلخانه ای خبر داد و افزود: چهار هزار و ۸۱۴ واحد گلخانه در این استان وجود دارد که شامل ۲۶۰ هکتار می شود.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
خبرنگار دانش آموز/ مبین جلال کمالی
ارسال دیدگاه