رئیس سازمان راهداری اعلام کرد: نصب 4292 دستگاه دوربین ثبت تخلفات عبور و مرور در جادهها
رئیس سازمان راهداری و حملو نقل جادهای میگوید بهمنظور افزایش ایمنی سفرهای جادهای و کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن با حمایت مجلس شورای اسلامی، پروژه نصب ۴ هزار و ۲۹۲ دستگاه سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور در راههای شریانی و پرتردد کشور به ارزش ۱۰ هزار و ۷۴۸ میلیارد ریال در دستور کار سازمان راهداری و حملونقل جادهای قرار خواهد گرفت.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسننیا با اعلام این مطلب افزود: بر اساس مطالعات و پژوهشهای انجامیافته و پیشبینیهای صورت گرفته از توسعه و ارتقای راههای کشور، افزایش خودرو و سفرهای بینشهری هموطنان در سالهای آتی، ضرورت توسعه و گسترش هوشمند سازی جادهها از سوی سازمان راهداری و حملونقل جادهای به ریاست محترم مجلس شورای اسلامی پیشنهاد و درخواست گردید، که مورد موافقت ایشان قرار گرفت و به کمیسیون عمران مجلس جهت قرار گرفتن در دستور کار و اقدام مقتضی ارجاع شد.
حسننیا با اشاره به نقش و تأثیر هوشمند سازی جادههای کشور در مدیریت سرعت و کاهش چشمگیر تخلفات رانندگی و تصادفات جادهای، خاطرنشان کرد: با توجه به برآورد اولیه برای پوشش ۴۴ هزار و ۸۶۵ کیلومتر راههای شریانی و پر تردد شامل آزادراه، بزرگراه و راههای اصلی در سال ۱۴۰۰ مجموعاً ۶ هزار و ۳۴۲ سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور نیاز است.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای با اشاره به اینکه متوسط پوشش این دوربینها در آزادراهها و بزرگراهها ۱۰ کیلومتر و در راههای اصلی ۲۰ کیلومتر خواهد بود، افزود: در حال حاضر تعداد سامانههای ثبت تخلفات عبور و مرور که فعال بوده و تا پایان سال جاری نصب خواهد شد ۲۰۵۰ دستگاه است و برای سال ۱۴۰۰ تعداد ۴ هزار و ۲۹۲ سامانه دیگر جهت پوشش مورد نیاز است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: برآورد هزینههای لازم در این خصوص انجام شده است که در این راستا اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این سامانهها و دوربینهای ثبت تخلفات عبور و مرور طی ۳ سال آینده ۱۰۷۴۸ میلیارد ریال برآورد شده است که امید است مراحل قانونی تصویب این اعتبار انجام و جهت اجرا ابلاغ گردد.
حسننیا اظهار داشت: هزینه پشتیبانی و نگهداری سالانه این سامانهها ۱۵۰۰ میلیارد ریال است که از اعتبارات سازمان راهداری و حملونقل جادهای تأمین خواهد شد و بر اساس برنامه تعیینشده، نصب و اجرای این سامانهها در ظرف سه سال و نگهداری و خدمات پس از نصب از طریق پیمانکار مربوطه تا پایان سال هشتم انجام خواهد شد.
گفتنی است سیر مراحل قانونی این درخواست و پیشنهاد در دستور کار پیگیری سازمان راهداری و حملونقل جادهای قرار داشته ضمن آنکه به جهت ارتقای کیفیت انجام کار مطابق با فنآوریهای روز دنیا این سازمان مطالعات و بررسیهای لازم از فرآیند اجرا را از مدتها قبل آغاز نموده است.
ارسال دیدگاه