مدیر اجرایی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، هتلداری و صنایع وابسته مطرح کرد: تلاش برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی درصنعت گردشگری

تهران (پانا) - نمایشگاه بین‌المللی شهرآفتاب 4 تا6 اردیبهشت سال جاری میزبان برگزاری دو نمایشگاه تخصصی هتل،سرمایه‌گذاری، طراحی، مهندسی و ساخت و نمایشگاه هتلداری، مدیریت، آموش ، تجهیزات و اقلام مصرفی هتل است که با هدف معرفی توانمندی‌های عرصه سرمایه‌گذاری، معرفی آموزشگاههای فعال در زمینه گردشگری و هتل و آشنایی و تعامل مستقیم میان عرضه وتقاضای موجود در این صنعت برگزار می‌شود.

کد مطلب: ۸۱۴۷۹۶
لینک کوتاه کپی شد
مدیر اجرایی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، هتلداری و صنایع وابسته مطرح کرد: تلاش برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی درصنعت گردشگری

علیرضا دژبد مدیر اجرایی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، هتلداری و صنایع وابسته گردشگری، هتلداری و صنایع وابسته درنشستی خبری گفت: این نمایشگاه با هدف ارائه توانمندی‌های کشور در زمینه طراحی ، ساخت و تجهیزهتل با حضور ۵۰ شرکت برگزار می‌شود.

وی بابیان اینکه برای اولین بار یک نمایشگاه کاملا تخصصی در زمینه طراحی و ساخت هتل در کشور برگزار می شود، گفت: این نمایشگاه عمومی نیست وبازدیدکنندگان آن ، متخصصان ، سرمایه‌گذاران وشرکت‌های فعال در زمینه طراحی و ساخت هتل هستند واز این لحاظ اولین بار است که چنین نمایشگاهی در کشور برگزار می‌شود.

دژبد با بیان اینکه در نمایشگاه صنعت هتلداری فرصت مناسب جهت مذاکره و گفتگو بین سرمایه‌گذاران و سازندگان هتل فراهم می‌شود، افزود: شرکت‌های ایرانی توانمندی‌های بسیار بالایی در زمینه طراحی ، ساخت و تجهیز هتل دارند که متاسفانه سرمایه‌گذاران ، هتل‌داران و فعالان صنعت گردشگری کمتر با این توانمندی‌ها آشنایی دارند، بنابراین امیدواریم دراین نمایشگاه توانمندی‌های شرکت‌های داخلی فعال در عرصه ساخت هتل به بازدیدکنندگان معرفی شود.

در مرحله گذار از گردشگری سنتی به مدرن هستیم

در ادامه این نشست دلاور بزرگ نیا مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان تهران نیز اظهارکرد: کشور در مرحله گذار از گردشگری سنتی به صنعت گردشگری مدرن است وبا توجه به نیاز کشور به ساخت هتل‌های بیشتر، این نمایشگاه می‌تواند سرمایه گذاران بخش خصوصی را ضمن تشویق به سرمایه‌گذاری با مهندسان و شرکت‌های تخصصی ساخت هتل آشنا کند.

بزرگ‌نیا تصریح کرد:‌ متاسفانه به صنعت گردشگری درسالیان گذشته بی توجهی شده است و اقدامات انجام شده نیز تنها پاسخگوی انتظارات حداقلی در حوزه گردشگری بوده است.

وی اظهار کرد:‌ با اتکای به هوش و خرد وسرمایه انسانی می‌توان تغییرات لازم در حوزه گردشگری را در گذر از نگاه صنتی به مدرن بر دوش تجربیات ارزنده جهان و با بومی کردن دانش و فن ایجاد کرد.

بزرگ نیا عنوان کرد: نگاه به صنعت گردشگری تاکنون علمی و تخصصی نبوده است و باید به عنوان یکی از محوری‌ترین فرصت‌ها به این صنعت نگاه شود و برنامه‌ریزی لازم برای آن صورت گیرد.

وی اضافه کرد:‌ اگر به صنعت گردشگری به عنوان راهکاری برای حل مشکلات بودجه‌ای نگریسته شود نیز نگاه ناحق و نامبارکی است و این صنعت باید به فرصتی مناسب برای شناخت میراث فرهنگی وهنری کشور بدل شود.

وی با بیان اینکه دولت درسال گذشته تسهیلات کم بهره‌ای از صندوق ذخیره ارزی برای حمایت از بخش‌خصوصی درساخت هتل‌های جدید اختصاص داده است، افزود: دراین زمینه طرح‌ها و هتل‌های زیادی وارد مرحله اجرایی شده و امیداوریم درآینده نزدیک برخی این طرح‌ها به بهره‌برداری برسند.

ایران با وجود داشتن ظرفیت‌های بالای گردشگری ، درحال حاضر ۱۰۲۵ هتل یک تا پنج ستاره ، ۵۲۵ هتل آپارتمان و۱۵۰۰ مهمان‌پذیردارد که با توجه به توسعه این صنعت ، تا ۵ سال آینده ایران دست کم نیازمند ساخت ، ۵۸۰هتل ۵ و ۴ ستاره خواهد بود .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار