رئیس کل دادگستری استان اردبیل:

کاهش آسیب‌های اجتماعی نباید شکل اورژانسی داشته باشد

اردبیل (پانا) - رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: ورود دستگاه قضا و وزارت کشور در شناسایی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یک کار اورژانسی است در حالی که ما کار ریشه‌ای را از نهاد آموزش و پرورش، خانواده و دانشگاه‌ها انتظار داریم.

کد مطلب: ۸۰۴۲۵۷
لینک کوتاه کپی شد
کاهش آسیب‌های اجتماعی نباید شکل اورژانسی داشته باشد

حجت‌الاسلام محمدعلی قاصدی در همایش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس اردبیل که در سالن جلسه مجموعه ورزشی شهید کاظم دیرین برگزار شد، اظهار کرد: وجه اشتراک علما و روحانیون با معلمان و فرهنگیان در آشنا کردن مردم با آموزه‌های دینی و اعتقادی است که هر دو قشر در انجام این ماموریت تلاشی جدی و فراگیر دارند.

وی با بیان اینکه هم جامعه روحانیت و هم فرهنگیان در حوزه آسیب‌های اجتماعی و کاهش دغدغه‌ها در این زمینه مسئولیتی خطیر و حساس دارند، خاطرنشان کرد: ما باید با اقدام به موقع و پیشگیرانه سعی کنیم تا جلوی آسیب‌هایی که منجر به ناهنجاری و مشکلات اجتماعی می‌شود به نوعی بگیریم.

رئیس کل دادگستری استان بیان کرد: ما عمدتا در جامعه با مشکل فرهنگی و شناختی روبرو هستیم و باید در امر تعلیم و تربیت به گونه‌ای عمل کنیم تا شایسته‌ترین افراد برای مناصب حساس در این زمینه تربیت و تعالی پیدا کنند چرا که همه مدیران و مسئولان ما دست پرورده معلمان و نظام تعلیم و تربیت هستند و اگر ضعفی در این زیرساخت‌ها وجود دارد باید واقع‌بینانه برطرف کنیم.

قاصدی افزود: ما اگر امروز با سرقت، اعتیاد، شرب خمر و سایر بزه‌های اجتماعی روبرو هستیم دلیل عمده شکل‌گیری آن مشکلات فرهنگی و غفلت‌ از مسایل اجتماعی است که هم نظام آموزشی و هم نظام خانواده ما در اصول تربیت باید دقت کنند تا با کمترین دغدغه و نگرانی بیشترین کارآمدی را در این حوزه شاهد باشیم.

وی ضرورت توجه به اصول فرهنگی و اعتقادی را با تکیه بر آموزه‌های دینی به عنوان تاثیرگذارترین عنصر در تربیت و تعالی دانش‌آموزان و نسل آینده یادآور شد و گفت: اصلا شایسته جامعه اسلامی ما نیست که سالانه ۳۰۰ پرونده به مجموعه قضائی استان وارد شود و یا روزانه ۱۲ هزار نفر به این مجموعه تردد داشته باشند.

رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: با کمال تاسف شاهد آن هستیم که امروز در جامعه پایمال شدن حق و حقوق و ضایع کردن توان مالی دیگران نوعی زیرکی و هنرمندی تلقی می‌شود در حالی که باید منشا حلال و حرام برای نسل امروز و آینده ما به خوبی تبیین شود.

قاصدی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ورود دستگاه قضا و وزارت کشور در شناسایی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یک کار اورژانسی است در حالی که ما کار ریشه‌ای را از نهاد آموزش و پرورش، خانواده و دانشگاه‌ها انتظار داریم.

وی بیان کرد: متاسفانه بیشترین بزه‌ها در حوزه اعتیاد، سرقت، شرب خمر و ... مربوط به قشر جوان است و ما باید منشا این انحراف را در جامعه و هدایت نوجوانان و جوانان شناسایی کنیم تا با یک حرکت انقلابی در حوزه فرهنگی و تربیتی بتوانیم کاهش آسیب‌های اجتماعی را به شکل ریشه‌ای شاهد باشیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار