فرماندار هشترود: منشاء تمامی تغییرات و تحولات مثبت در جامعه، آموزش و پرورش است
هشترود (پانا)- فرماندار هشترود گفت: منشاء تمامی تغییرات و تحولات مثبت در جامعه، آموزش و پرورش است و شورای آموزش و پرورش مرکز تصمیم گیری برای این تغییر و تحولات است.
حسن مستفید در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان هشترود ضمن گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت و جایگاه شورا آموزش و پرورش ، فلسفه تشکیل شوراهای آموزش و پرورش را تحقق مشارکت و نظارت مردم در امر آموزش و پرورش و اهتمام بر تمر کز زذایی دانست.
وی تصریح کرد: منشاء تمامی تغییرات و تحولات مثبت در جامعه، آموزش و پرورش است و شورای آموزش و پرورش مرکز تصمیم گیری برای این تغییر و تحولات است.
لزوم تشویق دانش آموزان به شاخه های فنی و حرفه ای و کارو دانش
مدیر آموزش و پرورش هشترود نیز گفت: تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در ۲۶دیماه ۱۳۷۲ یکی از ارزشمند ترین قوانین است که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و آغاز تحولی اساسی در نظام تعلیم و تربیت شد که ثمره آن تحقق خرد جمعی، تجلی مشارکت هدفمند مسئولان و مردم،بهویژه خانوادهها در تحقق اهداف تعلیم و تربیت، نظارت مردم و استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود بوده است و با عمومی کردن مسائل آموزش و پرورش زمینه حرکت به سوی عدم تمرکز ، مشارکت در تصمیم گیری و تحقق اهداف متعالی تعلیم و تربیت فرزندان این مرزوبوم مهیا گردیده است .
بهمن اقدمی خاطر نشان کرد با توجه به استقرار پایه دوازدهم و پایان چرخه تحول در نظام آموزشی جدید، در سال آینده با افزایش دانش آموزان در رشته های نظری، فنی حرفه ای و هنرستان در آموزش و پرورش اهر روبرو خواهیم بود که مواجهه با این چالش نیازمند کمک های معنوی، فکری و مادی همشهریان محترم است.
وی بیان داشت: امیدواریم در دولت دوازدهم شان آموزش و پرورش و فرهنگیان متعهد و متخصص در امر تعلیم و تربیت روز به روز ارتقا یافته تا شاهد تربیت نسلی نو اندیش، مومن و متعد به ارزش های اسلام ناب محمدی(ص) باشیم.
مدیر آموزش و پرورش هشترود گفت: آموزش و پرورش با مشارکت مجمع خیرین مدرسه ساز توانست در سطح منطقه به ساخت و نوسازی مدارس بپردازد که در راستای این امر مدرسه روستای قزلو و برکت روستای صید بیگ احداث و بهره برداری شده و چهار مدرسهدر روستای باباکندی رود ،سعادتلو،خورجستان و داش بلاغ و مدرسه امام محمد باقر گنجینه کتاب در حال احداث است
اقدمی گفت: رایزنی برای ساخت دو مدرسه در روستای دوده و مغامیر و یک مدرسه در داخل شهرستان انجام شده است و تفاهمنامه ساخت مدرسه روستای مغامیر به امضا رسیده و بزودی احداث خواهد شد.
وی در ادامه گفت :در خصوص هدایت تحصیلی دانش آموزان باید خاطر نشان کنیم که دانش آموزان به طور ناخواسته به سمت انتخاب رشته های تجربی و انسانی می روند ولی باید این آگاهی را به آنها و خانواده هایشان داد که اکثر فارغ التحصیلان در این رشته ها در حال حاضر بیکار هستند و خیر وصلاح دانش آموزان در رشته فنی و کاردانش میباشد .بطوری که دانش آموز با اخذ دیپلم فنی ،چهار کارت مهارت دریافت میکنند که میتوانند از تسهیلات بانکی مخصوص در جهت اشتغال زایی استفاده کنند.
ارسال دیدگاه