رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر خبر داد
توزیع بیش از ۴۰۰ هزار بسته حمایتی طی یک سال گذشته
تهران (پانا) - رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از توزیع بیش از ۴۰۰ هزار بسته حمایتی مشتمل بر اقلام غذایی، بهداشتی و فرهنگی میان نیازمندان در یکسال اخیر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، رضا اندام گفت: حمایت از اقشار آسیب پذیر و توزیع بسته های حمایتی در میان نیازمندان، خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست یکی از برنامههای جمعیت هلال احمر و بخصوص سازمان داوطلبان است که امسال نیز این هدف با اجرای برنامه های ملی همچون همای رحمت، فرشتگان رحمت، ارمغان مهر و کاروان سلامت در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی دنبال شد.
وی از افزایش حمایت خیرین داوطلب جمعیت، از اقشار ضعیف و نیازمند خبر داد و گفت: مطالعاتی در این زمینه صورت گرفته است که چه اقلامی به خانوادهها داده شود و توزیع آن ها طی سال ادامه دارد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه این سازمان جهت گیری توزیع این بسته ها را کاملاً هدفمند، برنامه ریزی کرده است، بیان داشت: خانوادههایی که در مناطق محروم روستایی و شهری بالاخص کودکان و زنان بی سرپرست و بدسرپرست، خانواده زندانیان، زنان سرپرست خانوار از قبل شناسایی شدهاند، از بسته های حمایتی جمعیت هلال احمر بهرهمند می شوند.
وی تکمیل فرم اطلاعات فردی برای هر نیازمند و نگهداری در آرشیو اطلاعات جمعیت شهرستان و استان، دعوت به حضور مستقیم خیرین و توزیع مستقیم بسته های اهدایی، بن کالا و توزیع آن بین نیازمندان، اطلاع رسانی اختصاصی به مسئولان و مقامات استانی، خیرین، هنرمندان، ورزشکاران و ... و همچنین ارسال دعوت نامه به خیرین و نیکوکاران حقیقی و حقوقی (موسسات مالی، تجاری، کارخانجات، اصناف، موسسات و خیریه های مردم نهاد را به عنوان گام های اجرای این برنامه عنوان کرد و افزود: این سازمان برای تأمین اعتبار برنامه مذکور از محل کمک های نقدی و غیرنقدی مردمی، استقرار صندوق های جمع آوری کمکهای مردمی و دستگاه کارتخوان در کلیه مراکز و شعب جمعیت هلال احمر تمامی استان ها به ویژه خانه های هلال و اختصاص شماره حساب اختصاصی ۴۲/۱۵۰۰۰۰۰۰ سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر نزد بانک ملت را برای سهولت دسترسی مردم نیکوکار جهت مشارکت در نظر گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه سیاست سازمان علاوه بر حمایت معیشتی از خانواده های کم برخوردار در این برنامه، نهادینه کردن فرهنگ انفاق و دستگیری از محرومان جامعه ارتقاء و بهبود کیفیت زندگی نیازمندان با حفظ کرامت انسانی، تامین احترام خانواده های نیازمند و زنان سرپرست خانوار و نیز هویت بخشی به فعالیت های داوطلبان است، تصریح کرد: هدف از اجرای چنین برنامه هایی، نشان دادن همبستگی و مسئولیت اجتماعی عمومی از طرف عدهای از مردم به کل جامعه است. بنابراین رفتارهای سودمند اجتماعی تقویتکننده فرهنگ، ارزش و هنجارهای جامعه نیز به شمار میروند.
ارسال دیدگاه