گزارش تخلف بهداشتی و مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته از طریق سامانه ۱۹۰

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت نی ریز، از بازرسی کارشناسان بهداشت محیط در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نمایشگاه غرفه های پاییزه این شهرستان خبر داد.

کد مطلب: ۶۸۰۳۹۱
لینک کوتاه کپی شد

مختار محمودی مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز در گفت و گو با خبرنگار پانا فارس گفت: کنترل و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس با هدف بهبود وضعیت بهداشتی مراکز، حفظ و ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی می تواند گامی به سوی دستیابی به جامعه ای سالم باشد.


مختار محمودی عنوان کرد: ارتقاء وضعیت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات، بهداشت غرفه عرضه و فروش مواد غذایی و حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان در طول سال از اهداف تشدید و نظارت ها و بازرسی ها است.


مسئول واحد بهداشت محیط در پایان با اشاره به اینکه شهروندان باید در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای بسته بندی ها توجه داشته باشند، افزود: درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشت محیطی و مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، مراتب را سریعا به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار