مدیرعامل بیمه معلم:

برجام فرصتی برای مشارکت شرکت های بیمه خارجی با ایرانی فراهم کرد

مدیرعامل بیمه معلم با اشاره به برنامه ریزی برای ورود بیمه معلم به بورس گفت: با فرصت به وجود آمده در پسابرجام، قصد داریم همکاری های جدیدی با شرکت های خارجی برای توانمندسازی شرکت از بعد فنی و پشتیبانی آغاز کنیم که در این باره مذاکراتی با برخی شرکتهای خارجی از جمله اروپایی انجام شده است.

کد مطلب: ۶۷۹۳۹۴
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا «محمد ابراهیم تحسیری» امروز (چهارشنبه) در نشستی در حاشیه نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی تصریح کرد که برنامه ریزی ورود شرکت به فرابورس، در راستای جلب رضایت حداکثری سهامداران و رشد شرکت است.
مدیرعامل بیمه معلم درباره مزایایی حضور در بورس گفت: تعیین ارزش سهام بیمه معلم برای سهامدارن موضوع مهمی است که ورود به فرابورس این موضوع را ممکن می سازد.
وی افزود: قیمت گذاری سهام و تعیین قیمت سهم روی تابلوی بورس قابلیت ارزشگذاری دارایی سهامداران امکانپذیر می کند و ورود به فرابورس موجب می شود تا شفافیت در صورت های مالی و گزارش های مالی شرکت افزایش یابد.
به گفته تحسیری، پس از ورود به بورس، امکان وثیقه گذاری سهام شرکت برای تامین مالی سهامداران فراهم می‏شود و دارایی سهامداران، قابلیت نقدشوندگی پیدا می کند.
مدیرعامل بیمه معلم درباره مزایای برجام برای شرکت های بیمه ای به ویژه بیمه معلم گفت: رفع تحریمها فرصت های همکاری جدیدی برای بیمه معلم فراهم کرده و به عنوان تنها شرکت بیمه ایرانی که در خارج از مرزهای ایران دارای شعبه است، این توانمندی را دارد که خدمات خود را در آن سوی مرزها گسترش دهد اما برای این کار به فراهم سازی زیرساخت های لازم و ارتقای سطح خدمات به صورت بین المللی نیاز داریم.
وی تصریح کرد: با توجه به فرصت بوجود آمده در پسابرجام در نظر داریم، همکاری های جدیدی با شرکتهای خارجی برای توانمندسازی شرکت از بعد فنی و پشتیبانی آغاز کنیم و در این باره مذاکراتی با برخی شرکتهای خارجی انجام شده است.
تحسیری درباره مهمترین محورهای مذاکره با شرکت های خارجی گفت: با توجه به اینکه یکی از مهم ترین مشتریان بیمه معلم شرکت کشتیرانی ایران و صنعت حمل و نقل دریایی است، بیمه معلم از ظرفیت شرکت های بیمه برتر دنیا در زمینه بیمه های اتکایی برای ارائه هرچه بهتر خدمات به این حوزه بهره برده است.
وی ادامه داد: انعقاد قرارداد بیمه‏های اتکایی با یکی از شرکتهای بیمه بین المللی در حوزه کشتی از جمله اقدامات بیمه معلم است.
مدیرعامل بیمه معلم خاطرنشان کرد: یکی از زمینه‏های اصلی همکاری بیمه معلم با شرکت‏های خارجی انتقال دانش بیمه‏ای از طریق برگزاری دوره های آموزشی، سمینار‏های و کارگاه‏های تخصصی است که به فراخور موضوع در کلیه حوزه‏های فنی و پشتیبان می‏تواند برگزار شود.
تحسیری، تحول در بازاریابی و فروش و ارایه خدمات بیمه الکترونیک را از دیگر برنامه های در دست اجرای بیمه معلم عنوان کرد.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای ارتقای جایگاه بیمه معلم در صنعت بیمه کشور افزود: افزایش تعداد نمایندگان، توسعه مراکز پرداخت خسارت به ویژه در استان‏های پهناور و ایجاد سیستم مدیریت ارتباط با مشتری از جمله اقداماتی است که در سال‎های گذشته عملیاتی شده است.
مدیرعامل بیمه معلم، ازجمله خدمات ویژه برای فرهنگیان را بیمه عمر مکمل فرهنگیان است، بیمه عمر مکمل فرهنگیان در سالهای گذشته حداکثر ۵۰ میلیون ریال بود که با تلاش های صورت گرفته و تعاملات دو جانبه، سطح خدمات تا ۱۷۰ میلیون ریال افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت بیمه معلم افزود: اقدام دیگر، افزایش پوشش بیمه حوادث دانش‏آموزی از۵۰ میلیون ریال به یک میلیارد ریال بوده است.
وی ادامه داد: صدور ۱۴ میلیون کارت دانش آموزی برای دانش‏آموزان و آگاه سازی خانواده ها از خدمات قابل دریافت این بیمه نامه، منجر به پرداخت خسارت های متعدد حوادث دانش‏آموزی تا سقف مبلغ تعیین شده است.
وی یکی دیگر از اقدامات شرکت پرداخت خسارت به صندوق بیماران صعب العلاج اعلام کرد و گفت: بیمه معلم تاکنون به بیش از ۵۴ هزار نفر از فرهنگیان و دانش آموزان عضو این صندوق خسارت پرداخت کرده است.
تحسیری با بیان اینکه همه قراردادهای بیمه ای غیر درمان فرهنگیان که شامل ۱۱ مورد است، از سوی بیمه معلم ارائه می شود، افزود: بیمه عمر مصوب و مکمل کلیه فرهنگیان شاغل و بازنشسته، عمر مانده بدهکار فرهنگیان وام گیرنده، حوادث دانش آموزان کشور، بیمه بدنه و ثالث اتومبیل، آتش سوزی مدارس و اماکن، آتش سوزی منازل، مسئولیت مدیران و عوامل اجرایی، عمر و سرمایه گذاری فرهنگیان و خانواده ایشان و حتی بیمهنامه مهندسی ساخت و نوسازی مدارس تحت پوشش بیمه معلم است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیش از ۱۳میلیون دانش آموز در کشور وجود دارد؛ از برنامه های ما طراحی و ارایه محصول بیمهای ویژه دانش آموزان و خانواده آنان است.

**مشارکت با بلژیکی ها و ایتالیایی ها در صنعت ساختمان
«امید علیجانی» مدیرعامل شرکت ساختمانی معلم نیز درباره بکارگیری ابزارهای نوین تامین مالی گفت: از جمله برنامه های ما در سالهای گذشته، استفاده از پیش فروش است که به دلیل رکود در صنعت ساختمان، تامین کننده نیازهای مالی نیست، بنابراین به سراغ ابزارهای جدید مالی رفته ایم.
وی افزود: صندوق‌های زمین و ساختمان به ‌دلیل مهندسی مالی مناسب، قابلیت انطباق مناسبی با جریان نقدی پروژه‌های ساختمانی دارند. ضمن اینکه این صندوق‌ها قابلیت سرمایه‌گذاری اقشار مختلف را با حداقل سرمایه در صنعت ساختمان فراهم می‌سازند.
مدیرعامل شرکت ساختمانی معلم افزود: بازار سرمایه می‌تواند بستری امن برای تامین مالی شرکت‌ها و پروژه‌ها فراهم کند و شرکت ساختمانی معلم نیز تاسیس یک صندوق زمین و ساختمان برای بهره‌مندی از مزایای آن در دستور کار خود قرار داده است.
علیجانی درباره اقدامات شرکت در حوزه جذب سرمایه‌گذار خارجی گفت: یکی از ابزارهای متنوع مالی، فعالیت‌های شرکت در زمینه جذب سرمایه‌گذار خارجی است.
وی افزود: از طریق اخذ وام، مشارکت از طریق سرمایه‌گذاری، مشارکت در ساخت، مشارکت در بهره‌برداری، فروش و سایر روش ها به دنبال جذب سرمایه گذاری خارجی هستیم.
مدیرعامل شرکت ساختمانی معلم یادآور شد: مذاکراتی با شرکت‌های سرمایه‌گذاری و تامین سرمایه از کشورهای اروپایی و چین انجام شده که در مراحل مقدماتی است.
علیجانی ادامه داد: برای چند پروژه بزرگ، با چند گروه نظیر شرکت‌های بلژیکی و کانادایی برای مدیریت بهره‌برداری مجموعه مذاکراتی انجام شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار