مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل:
اولین محموله مرغ تولیدی اردبیل به عراق صادر شد
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: اولین محموله مرغ تولیدی استان اردبیل به وزن بیش از ۲۰ تن به کشور عراق صادر شد.
به گزارش پانا استان اردبیل،صادق صالحی همزمان با هفته دامپزشکی در نشست مطبوعاتی افزود: با راه اندازی کشتارگاه صنعتی مجهز و پیشرفته در اردبیل زمینه صادرات مرغ به کشور روسیه فراهم شده و امیدواریم بزودی صادرات مرغ تولیدی استان به این کشور هم آغاز شود .
وی از فعالیت پنج کشتارگاه صنعتی طیور در استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: امسال با بهره برداری از مجهزترین و به روزترین کشتارگاه صنعتی تمام اتوماتیک طیور کشور در اردبیل شاهد تولید مرغ گرم بر اساس استاندارهای جهانی هستیم .
مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه هیچ هورمونی در مرغ های تولیدی استان وجود ندارد، بیان کرد: استفاده از تغذیه مناسب زیر نظر متخصصان در مرغداری ها، استفاده از آنزیم ها و افزودنی های مجاز، تنطیم سیستم روشنایی مرغداری ها و تنظیم حرارت آنها از جمله علل رشد مناسب مرغ ها تولیدی می باشد .
صالحی اضافه کرد: در همه کشتارگاه های صنعتی و سنتی استان ناظر فنی و بهداشت و ناظر شرعی حضور دارند و بر کشتار نظارت می کنند .
وی گفت: در نیمه اول پارسال ۸۷ تن فراورده های دامی خام غیربهداشتی در سطح استان جمع آوری و معدوم شده بود که در مدت مشابه امسال با اینکه نظارت ها و بازررسی ها بیشتر شده است اما این مقدار ۷۳ تن بوده که بیانگر ارتقای بهداشت در این حوزه است .
مدیر کل دامپزشکی استان افزود: در ۶ماهه اول امسال ۱۲۴ پرونده قضایی برای متخلفان در استان تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شده است .
صالحی اظهار کرد: در ۶ ماهه اول امسال ۱۲۰ هزار و ۲۹۲ راس دام در کشتارگاه های صنعتی استان ذبح شده است که این رقم در مدت مشابه پارسال ۱۳۳ هزارو ۷۰۱ راس بود که امسال حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است که علت آن هم کاهش تقاضا در بازار مصرف بوده است .
وی بیان کرد: در نیمه نخست پارسال در استان هفت میلیون و ۴۱۶ هزارو ۴۱۷ قطعه مرغ کشتار شده بود که در مدت مشابه امسال این رقم به هفت میلیون و ۲۶۵ هزارو ۵۱۳ قطعه رسیده است که شاهد کاهش کشتار هستیم .
مدیرکل دامپزشکی استان از واگذاری صد در صد ارائه خدمات واکسن مرغ به بخش خصوصی در استان خبر داد و اضافه کرد: اما واکسن دام به صورت رایگان توسط اداره کل دامپزشکی استان و یا بخش خصوصی صورت می گیرد .
صالحی ادامه داد: در ۶ ماهه اول سال گذشته سه میلیون و ۶۹۸ هزار نوبت راس دام و در مدت مشابه امسال سه میلیون و ۷۳۰ هزار نوبت راس دام در استان واکسیناسون شده است .
وی گفت: در این مدت پارسال ۱۹ میلیون دوز طیوردر استان واکسن شده بود که امسال این رقم به ۱۳ میلیون دوز رسیده که این روند کاهش موفقیت محسوب می شود چرا که نشانگر این است که بعضی بیماریهای رایج طیور در منطقه کاهش یافته است .
ارسال دیدگاه