نویدادهم بیان کرد؛
سند تحول بنیادین مسیری برای جلوگیری از انحراف نیازهای جامعه
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: خروجی آموزش و پرورش علی رغم تلاش های فراوان، با نیازهای جامعه فاصله داشته و برای کارآمد کردن و بروز سازی آن طرح تحول بنیادین تحت عنوان یک سند به تایید مسئولین ارشد رسید.
به گزارش پانا، مهدی نویدادهم در آیین نمادین نواختن زنگ مهر و آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در مدارس فارس ، در دبیرستان دخترانه شهیدان پژمان ناحیه ۲ شیراز گفت: آغاز سال تحصیلی جدید مقارن با ماه محرم و هفته دفاع مقدس گردیده و امید است بتوانیم شعار عاشورا را که پیام استقلال، آزادی ، عدالت، انسانیت و محبت است را به دانش آموزان منتقل کنیم.
دبیرکل شورای عالی وزارت آموزش و پرورش گفت: استان فارس بر اساس تلاش معلمین سخت کوش و حسن تدبیر همکاران فرهنگی، از جمله استان های موفق در عرصه آموزش و پرورش ، چنانچه طی سال های اخیر نیز سیر تکاملی خود را طی نموده و من به نمایندگی از وزیر آموزش و پرورش از این تلاش ها قدر دانی میکنم.
نوید اصلی ترین کار آموزش و پرورش در سال های اخیر را تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت عنوان کرد و گفت:امسال ۱۳ و نیم میلیون دانش آموز در ۱۰۶ هزار مدرسه مشغول به تحصیل هستند که بیش از ۹۶۰ هزار معلم پذیرای این دانش آموزان در مدراس هستند .
وی گفت: خروجی آموزش و پرورش با گستردگی زیاد و با وجود تلاش های فراوان ، با نیازهای جامعه فاصله داشته و بر همین اساس و برای کارآمد کردن و بروز سازی آن طرح تحول بنیادین به تایید مسئولین ارشد نظام تحت عنوان سند تحول بنیادین تصویب شد.
دبیرکل شورای عالی وزارت آموزش و پرورش گفت: امیدم با همکاری همه نهاد ها و بویژه معلمان عزیز بتوانیم این تحول جدی و سرنوشت ساز را برای آینده کشور رقم بزنیم تا آموزش و پرورش را از یک نظام آموزشی ، به یک نهاد فرهنگی - تربیتی تبدیل کنیم تا زمینه تربیت پذیری دانش آموزان فراهم شود.
نوید با تاکید بر نقش ویژه دانش آموزان در تحقق این کار مهم گفت: بر هیمن اساس بنا بر این است تا با تحولی سازنده در رویکرد آموزش و پرورش ، نقش آموزشی معلمان در مدارس به نقش تربیتی تبدیل و بر این مهم تاکید شود .
وی گفت: عنصر اصلی در این تحول دانش آموزان هستند که با تلاش مضاعف این آنها می توانیم فرایند تربیت پذیری را در کلاس درس تسهیل نماییم.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: معلمین باید شوق یادگیری را ایجاد نمایند و این خود دانش آموزان هستند که باید صحنه گردان میدان یادگیری بوده و حضوری اثر بخش در کلاس درس داشته باشند .
نوید گفت: در این تحول می خواهیم چرخه یاد دادن را به یاد گرفتن و تربیت کردن را به تربیت شدن در همه ساحت های آن تبدیل کنیم و این مهم باید به مطالبه دانش آموزان و والدین تبدیل شود.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به تقارن شروع سال تحصیلی و دهه اول محرم گفت: یکی از مواردی که در سند تحول بنیادین مورد تاکید می باشد ، خوب دیدن است که دانش آموزان باید فرا بگیرند به همه پدیده ها اطراف خود زیبا نگاه کنند و از غم زدگی پرهیز کنند، چنانچه حضرت زینب (س) در اوج حوادث عاشورا، به رویداد های غم انگیز اطراف خود به عنوان زیبایی یاد کرد.
ارسال دیدگاه