مدیرکل آموزش وپرورش استان خراسان رضوی:
قوچان بیشترین سهم دانش آموزان عشایر را دارد
مدیرکل آموزش وپرورش استان خراسان رضوی در مراسم نواختن زنگ مهر دانش آموزان عشایری این استان گفت: در سطح استان حدود ۲۲۱ مدرسه عشایری وجود دارد که سهم قوچان در این حوزه از سایر شهرهای استان بیشتر می باشد.
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی ،علیرضا کاظمی از ارتقا سطح تعلیم و تربیت آموزش وپرورش عشایر خبر داد و افزود: به دلیل اینکه هر چقدر دانش آموزان عشایری توسعه یابند یقینا تولید ، اقتصاد ،کشاورزی و فعالیت های اقتصادی که آن ها دارند ثمرات و بهره دهی بیشتری خواهد داشت.
وی هم چنین ادامه داد: علاوه بر مورد ذکر شده عشایر بعنوان کسانی که همیشه در خط مقدم دفاع از انقلاب و نظام حضور دارند و نماد تلاش،کوشش، مجاهدت،محرومیت و درد و رنج اند باید به اینان توجه بیشتری شود.
کاظمی با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه توجه به تعلیم و تربیت عشایر در سال گذشته ،یاد آور شد: توسعه مدارس عشایر ،افزایش سرانه مدارس عشایر،تامین تجهیرات مدارس عشایر، کمک های تحصیلی دانش آموزان عشایر وتامین نیرو ی انسانی برای مدارس آنان از جمله سیاست ها و رویکرد هایی است که در بخش عشایر در نظر گرفته ایم و این ها را ادامه خواهیم داد.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تامین فضای های آموزشی و منابع آموزشی، جلوگیری از ترک تحصیل عشایر آن هم با ایجاد و فراهم ساختن مدارس زمینه در متوسطه اول و دوم را از بهترین عواملی دانست که دانش آموزان عشایر می توانند کار و تحصیل را در کنار هم انجام دهند.
علیرضا کاظمی با تاکید بر این مطلب که نگاه ما بر کاهش مدارس مختلط استان می باشد، خاطر نشان کرد: خوشبختانه در این زمینه موفق بوده ایم و هر سال نزدیک به ۱۵تا۲۰ درصد مدارس مختلط استان را کاهش میدهیم.
وی با عنوان این مطلب که با مدل ها و الگوهای مختلفی سعی در جلوگیری ترک تحصیل دانش آموزان داریم ، اذعان داشت: زمانی که تعداد دانش آموزان به حد نصاب برسند کلاس و مدرسه مستقل ایجاد و در غیر این صورت از مدارس شبانه روزی استفاده خواهیم کرد.
ارسال دیدگاه