همگام با اردوهای ملی قطبی/۴۶

حضور ۱۶ هزار پیشتاز و فرزانه در اردوهای ملی- قطبی

مسئول آموزش سازمان دانش آموزی کشور و نماینده ی این سازمان در اردوهای قطبی- ملی قطب یک کشور حضور ۱۶۰۰۰ نفری فرزانگان و پیشتازان در اردوها را ارج نهاد و اظهار کرد: اردوهای تشکیلاتی تمرینی برای زندگی اجتماعی و مقابله با بحران ها است.

کد مطلب: ۶۵۹۹۳۷
لینک کوتاه کپی شد
بهزاد خسرو زاده در گفت و گو با خبرنگار پانا فارس در حاشیه ی دهمین دوره از اردوهای ملی-قطبی مربیان فرزانه از وجود کارگاه های آموزشی جدید در این دوره از اردوها خبر داد و اظهار داشت: امسال برای نخستین بار در برنامه ی آموزشی اردو، مبحث فن بیان و کارآفرینی را گنجانده ایم.
وی از شیوه نامه های جدید اجرایی در حوزه ی برگزاری اردوهای تشکیلاتی سخن گفت و تصریح کرد: با توجه به شیوه نامه های جدید، ۸۰ درصد مربیان اعزامی به اردو ها باید از مربیانی باشند که تا به حال در اردوهای ملی شرکت نکرده اند.
در ادامه، مسئول آموزش سازمان دانش آموزی کشور در پاسخ به این سوال که باز خورد اعضا نسبت به اردوهای ملی_قطبی چگونه بوده است، بیان کرد: باتوجه به اطلاعاتی که از قطب های دیگر به دست آورده ایم، در مجموع اردوها رضایت بخش بوده است و با استقبال خوبی از طرف مربیان و دانش آموزان مواجه شده ایم.
وی کیفیت آموزشی اردوها را قابل قبول دانست و ابراز داشت: در این اردو از ۵۰۰ مربی پیشتاز و فرزانه ی خبره ی کشوری استفاده کردیم که در سال ۹۵ دوره ی تخصصی و فشرده ی مهارت های چهارگانه را گذرانده اند و تلاش شد که از بهترین ها برای تدریس در اردو استفاده شود.
خسرونژاد افزود: اردوی قطبی-ملی قطب اول کشور به میزبانی استان فارس برگزار می شود و در حدود ۳۰۰۰ نفر شرکت کننده دارد که ۲۰۰۰نفر آن ها دانش آموزان پیشتاز و فرزانه و ۱۰۰۰ نفر آن ها مربیان پیشتاز و فرزانه هستند.این اردو کادر آموزشی ای متشکل ۶۰ نفر و کادر اجرایی ۸۰ نفری دارد.
مسئول آموزش سازمان دانش آموزی کشور اظهار داشت:در سال های گذشته اردوهای ملی به صورت متمرکز در اردوگاه شهید باهنر برگزار می شد و تنها ۵۰۰۰ مربی و دانش آموز پیشتاز و فرزانه در این اردوها شرکت می کردند اما امسال با توجه به نظارت و برنامه ریزی های قائم مقام سازمان دانش آموزی کشور مبنی بر اینکه بتوانیم تعداد بیشتری از اعضا را در اردوهای ملی شرکت دهیم، این اردو را در ۵ قطب کشور و با حضور بیش از ۱۶۰۰۰ مربی و دانش آموز پیشتاز و فرزانه برگزار کرده ایم که این آمار در برگزاری اردوهای ملی، بی سابقه است.
در ادامه،خسروزاده از وجود نظام سطح بندی برای اعضا تشکیلات جهت هماهنگی،تکمیل و هماهنگ سازی آموزش مربیان و تهیه ی یک شناسنامه ی کامل از آن ها خبر داد و گفت: سال گذشته برای نخستین بار در راستای سطح بندی مربیان تشکیلاتی سراسر کشور،طرح جامع آموزشی را برای پنج مرحله پیش بینی کردیم که مربیان بتوانند از بدو ورود به سازمان دانش آموزی،مرحله ی اول آموزش که مختص شهرستان است را به پایان برسانند.مراحل دوم تا چهارم در استان می گذرانند و در پایان پنچمین مرحله ی آموزش که آموزش های تخصصی می باشد را در اردوهای ملی می گذرانند و پس از آن به عنوان مدرس مجرب در منطقه و استان فعالیت خواهند کرد.
وی افزود:پشت سر گذاشتن این پنج مرحله آموزشی و سطح بندی مربیان ومدرسین و اهدا نشان به آن ها طبق نظام نامه تعریف شده است.
خسروزاده تاکید کرد: هدف سازمان دانش آموزی آموزش مهارت های اجتماعی است و قطعا اعضای تشکیلات پس از آموزش های مختلف اجتماعی و معرفتی، به عنوان یک شهروند متمدن وارد جامعه می شوند و به تمامی قوانین پایبند خواهند بود.
وی اردوهای تشکیلاتی را تجربه ی زندگی اجتماعی و زندگی در شرایط سخت و هم چنین مقابله با بحران دانست و از آن به عنوان روشی مفید برای انتقال فرهنگ های مختلف به یکدیگر یاد کرد.
نماینده سازمان دانش آموزی در اردوی قطب یک کشور با اشاره به حضورو نقش پر رنگ خبرگزاری پانا در اردوها، گفت:از خبرگزاری پانا به دلیل اهتمام ورزی در امر انتقال و انعکاس اخبار فرهنگی و آموزشی اردو به نحو شایسته قدردانی و تشکر می کنیم.
در پایان، وی با اشاره به آماده نبودن زیر ساخت های اردوگاه شهید دستغیب فارس جهت برگزاری اردوگاه ملی-قطبی تصریح کرد:از مدیر سازمان دانش آموزی استان فارس و عوامل این سازمان برای آماده سازی و رفع مشکلات زیرساختی اردوگاه و هم چنین برگزاری اردو با بهترین کیفیت ممکن تشکر می کنم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار