وزير آموزش و پرورش در نشست خبری:
مصاديق زندگی ايرانی اسلامی در كتب درسی تقويت می شود
وزير آموزشوپرورش بابيان اينكه دانش آموزان آيندهسازان كشورند، گفت: مختصات الگوي زندگي ايراني اسلامي در كتب درسي تقويت ميشود.
به گزارش خبرنگار پانا، سيد محمد بطحايي كه براي افتتاح پروژههاي متمركز هفته دولت در نخستين سفر كاري خود بهعنوان وزير آموزشوپرورش به خراسان شمالي سفركرده است، بعد از ظهر امروز با حضور در جمع اصحاب رسانه به سؤالات آنان پاسخ داد و گفت: موضوع ارتقاي معيشت كه دغدغه بسياري از فرهنگيان كشور است در قانون برنامه ششم و سند تحول آموزشوپرورش موردتوجه قرارگرفته است.
بطحايي عنوان كرد: آنچه در قالب لايحه نظام پرداخت معلمان به مجلس ارسال ميشود، موضوع سنجش صلاحيتهاي حرفهاي آنان است كه متناسب با آن تفاوتهايي در نظام پرداخت ايجادخواهد شد.
وي تصريح كرد: تأثيرگذاري در فرآيند يادگيري و ياددهي در مدرسه ازجمله مهمترين شاخصههايي است كه در نظام رتبهبندي معلمان دنبال خواهيم كرد.
وزير آموزشوپرورش بابيان اينكه يكي از مصاديق تعليم و تربيت بهويژه در بخش عمومي، تعميق روحيه انقلابي گري است، اظهار كرد: بر اين اساس دانش آموزان به عنوان آيندهسازان كشور،بايد با الگوي زندگي اسلامي ايراني آشنا شوند و مهارتهاي زندگي را فرا گيرند.
بطحايي با تأكيد بر اينكه اين مهارتها در آينده، بيشتر تقويت خواهند شد، افزود: فرزندان امروز كه آينده انقلاب به دست آنان سپرده شده است، بايد بهگونهاي تربيت شوند كه بتوانند همواره روحيه انقلابي گري، گذشت و ايثار را در زندگي با خود داشته باشند.
وي ادامه داد: بخشي از اين مهارتها در كتابهاي درسي بايد آماده شود و بخش ديگر در برنامههاي آموزشي و تربيتي، با تمرين و ممارست به دانش آموزان بايد انتقال يابد.
وزير آموزشوپرورش با تأكيد بر اينكه بانشاط سازي و جذاب سازي مدارس يكي از برنامههاي جدي آموزش و پرورش است، اظهار كرد: بايد بتوانيم با شيوههاي مختلف، فضاي مدرسه را براي پذيرش دانش آموزان، بانشاط كنيم.
بطحايي عنوان كرد: دانش آموزان بايد با ميل و رغبت بيشتري وارد مدرسه شوند كه براي اين منظور برنامههايي پيش بيني شده است.
وي افزود: تقويت كانون مدرسه يكي از اين برنامههاست كه نهتنها متوقف نخواهد شد بلكه با برنامهريزي صورت گرفته با حجم گستردهتري نسبت به گذشته ادامه خواهديافت.
بطحايي با اشاره به مدارس خشت و گلي باقيمانده در كشور تصريح كرد: در خصوص بازسازي و نوسازي اين مدارس اعتبارات و برنامه هاي خوبي در قانون برنامه ششم و بودجه سال ۹۶ پيشبينيشده است.
وزير آموزشوپرورش با اشاره به تنوع انتخاب دانش آموزان نسبت به رشته هاي گوناگون تحصيلي گفت: در برخي مناطق كه رشته اي خاص مورد توجه است نمي توان نيروي انساني را انتقال داد، بنابراين در اين مناطق، از نيروهاي بازنشسته استفاده مي كنيم.
نيروهاي جوان در آموزشوپرورش به كار گرفته ميشوند
وزير آموزشوپرورش از جوانگرايي در بدنه اين وزارتخانه خبر داد و اظهار كرد: يكي از برنامههاي ما استفاده از نيروهاي جوان و باانرژي در امر تعليم و تربيت است؛ البته اين امر به معناي آن نيست كه نبايد از ظرفيت افراد باتجربه استفاده شود.
وي افزود: بايد بهتدريج به سمتي برويم كه نيروهاي جوان در سطح مديريت مياني بيشتر حضور يابند و در آينده مديريت ارشد را عهده دار شوند.
وي در خصوص بكارگيري نيروهاي حقالتدريس گفت: اين امر نيازمند اعمال ملاحظاتي است كه در صورت تصويب طرحي كه در دستور كار مجلس قرار دارد، لازمالاجرا خواهد شد.
وزير آموزشو پرورش يكي از برنامههاي آموزش وپرورش دولت دوازدهم را، نظام تضمين كيفيت عنوان كرد و گفت: تلاشمان آن است كه آموزشوپرورش را در حد استانداردي از كيفيت، تعريف كنيم.
بطحايي فضا و تجهيزات را يكي از مؤلفههاي اين استانداردسازي برشمرد و بر نوسازي و بازسازي فضاهاي آموزشي تاكيد كرد.
ارسال دیدگاه