میلان برای جذب زلاتان ابراهیموویچ دست به کار شد

باشگاه میلان قصد دارد مهاجم فصل گذشته شیاطین سرخ را به سن‌سیرو بازگرداند.

کد مطلب: ۶۴۸۹۷۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا، در حالی که منچستریونایتد سعی دارد تا زلاتان ابراهیموویچ را برای یک فصل دیگر حفظ کند، باشگاه میلان هم قصد دارد شانس خود را برای مهاجم پیشین خود امتحان کند. میلان با جذب ۱۰ بازیکن یکی از پرکارترین باشگاه‌ها در فصل نقل و انتقالات تابستانی جاری بوده است.

ایبرای ۳۵ ساله که در بازی با اندرلخت بلژیک در دور برگشت از مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات فصل گذشه لیگ اروپا که در نهایت به قهرمانی منچستریونایتد انجامید از ناحیه زانو مصدوم شد، گفته می‌شود پیش از پایان نیمه اول فصل ۱۸-۲۰۱۷ به شرایط بازی خواهد رسید.

روزنامه «توتو اسپورت» ایتالیا فاش کرد میلان پس از اینکه در جذب پی‌یر امریک اوبامیانگ و دیه‌گو کاستا ناکام ماند، قصد دارد به منظور تقویت خط حمله خود ابراهیموویچ را به سن‌سیرو بازگرداند. ایبرا بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ به مدت دو فصل پیراهن روسونری را به تن کرد که در اولین فصل حضورش در میلان قهرمانی با این تیم در رقابت‌های سری A ایتالیا را تجربه کرد.

زلاتان فصل گذشته در رقابت‌های مختلف ۲۸ گل برای شیاطین سرخ به ثمر رساند و مهره‌ای تأثیرگذار برای این تیم بود، از این‌رو منچستریونایتد می‌خواهد پس از بازگشت این مهاجم سوئدی به مستطیل سبز قرارداد ۶ ماهه‌ای را برای نیم‌فصل دوم با او منعقد کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار