قائم مقام وزیر کشورخبر داد:

راه اندازی مراکز جامع خانواده برای کاهش طلاق در سراسر کشور

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی گفت: مراکز جامع خانواده برای کاهش طلاق در سراسر کشور راه اندازی شده تا با آموزش به زوجین درآستانه طلاق مشاوره‌های لازم به این افراد ارائه شود.

کد مطلب: ۶۴۸۱۳۵
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا؛ تقی رستم وندی درحاشیه نود و یکمین جلسه شورای اجتماعی کشور درجمع خبرنگاران گفت: امروز شاهد برگزاری نود و یکمین جلسه شورای اجتماعی کشور بودیم و در این جلسه برخی از دستگاه‌ها گزارش عملکرد و فعالیت‌های خود در حوزه آسیب‌های اجتماعی را ارائه کردند.

وی افزود: کارگروه‌های مختلف برای فعالیت در حوزه آسیب‌های اجتماعی تشکیل شده و این کارگروه‌ها به فعالیت می‌پردازند.

قائم مقام وزیر کشور در اموراجتماعی و فرهنگی با اشاره به فعالیت کارگروه ملی طلاق و اعتیاد، اظهار کرد: طی یکسال اخیر با همکاری تمام دستگاه‌های مسئول اقداماتی برای کاهش طلاق و همچنین مبارزه با مواد مخدر انجام شده و تمام دستگاه‌های مسئول موظف به ارائه گزارش عملکرد خود شده‌اند.

رستم وندی در رابطه با برخی اقدامات به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: کاهش آسیب‌های اجتماعی یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های شورای عالی اجتماعی کشور است وکارگروه‌های مختلفی درا ین رابطه تشکیل شده است.

وی از راه اندازی مراکز جامع خانواده در سراسر کشور خبر داد و خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های ما راه اندازی مراکز جامع خانواده در سراسر کشور بود و اکنون در این مراکز آموزش و خدمات قبل از طلاق به زوجین ارائه می‌شود.

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی در خصوص آموزش‌های ارائه شده به زنان و مردان در آستانه ازدواج اظهار کرد: مقرر شده وزارت بهداشت آموزش‌های قبل از ازدواج خود را از دو به شش واحد افزایش دهد و این آموزش شامل تمام زوجین سراسر کشور می‌شود.

رستم وندی از اجرای پایلوت فعالیت مراکز جامع خانواده درشهر مشهد خبر داد و تصریح کرد: به صورت پایلوت مراکز جامع خانواده درمشهد راه اندازی شد و آن زمان مشاهده کردیم که آمار طلاق در این شهر حدود ۸ درصد کاهش داشت.

وی در رابطه با نحوه فعالیت مراکز جامع خانواده بیان کرد: مراکز جامع خانواده با همکاری قوه قضائیه مشغول به فعالیت بوده و پرونده‌های طلاق به این مراکز ارجاع داده می‌شوند.

قائم مقام وزیر کشوردراموراجتماعی و فرهنگی با اشاره به شناسایی استان‌های شاخص در مصرف مواد مخدر خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۱۲ استان شاخص در مصرف مواد مخدر شناسایی شده که در این استان‌ها برای جمع اوری معتادان متجاهر و همچنین کاهش مصرف مواد برنامه ریزی شده است.

قاسم وندی دررابطه با حاشیه‌های مطرح شده پیرامون دولتی شدن مواد مخدر گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر مرجع رسمی مباحث مرتبط با اعتیاد است و قرار نیست شورای اجتماعی در این رابطه ورود پیدا کند.

منبع:میزان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار