نوشیدن چای داغ ممنوع!

خبرگزاری پانا:كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی یزد گفت: احتمال ابتلا به سرطان های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ می نوشند دو برابر افرادی است که چای را ولرم مصرف می کنند.

کد مطلب: ۶۴۷۸۱
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا، علی اكبر كمالی اردكانی با اشاره به اینكه نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطان های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می دهد خاطرنشان كرد: احتمال ابتلا به سرطان های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ با درجه حرارت بین 65 تا 69 درجه سانتی گراد مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که چای را ولرم و یا به اصطلاح نیمه گرم با درجه حرارت 65 درجه سانتی گراد به پایین می نوشند تا دو برابر افزایش می یابد.

كمالی متذكر شد: همچنین نوشیدن چای داغ با درجه حرارت دست کم 70 درجه سانتی گراد در مقایسه با نوشیدن چای نیم گرم، خطر ابتلا به سرطان های گلو را تا هشت برابر افزایش می دهد.

كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی یزد همچنین عنوان كرد: نوشیدن چای داغ علاوه بر آن که به مری و نای به شدت آسیب می رساند سبب می شود هنگام صرف چای میزان استفاده از مواد قندی زیاد شود که این مسئله موجب به مخاطره افتادن بهداشت دهان و دندان شده و نهایتاً پوسیدگی دندان ها را به دنبال خواهد داشت بنابراین توصیه می شود افرادی که به شدت عادت به نوشیدن چای دارند قبل از نوشیدن چای داغ که تازه در فنجان ریخته شده دست کم چهار دقیقه صبر کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار