اجرای 500 کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی در مازندران
از ابتدای آغاز به کار دولت تدبیر و امید تاکنون نزدیک به 500 کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی در مازندران به اجرا در آمد.
به گزارش پانا-مازندران به نقل از شرکت آبفا شهری مازندران، از سال ۹۲ جمعیت تحت پوشش این شرکت با ۷/۱۷ درصد رشد به ۲میلیون و ۵۷۰ هزار نفر رسیده است و همچنین این شرکت تا سال ۹۲، ۵۱ شهر را تحت پوشش خدمات خود داشته که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید با ۱۲ درصد رشد در حال حاضر به ۵۷ شهر خدمت رسانی می کند.
از سویی دیگر تا سال ۹۲ در مجموع ۷ هزار و ۱۷۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در مازندران ایجاد شد که در چهارسال فعالیت دولت تدبیر و امید با۶/۱۴ درصد رشد به ۸ هزار و ۲۲۶ کیلومتر رسیده است.
آب مورد نیاز مشترکین این استان تا سال ۹۲ از طریق ۲۶۳ حلقه چاه و ۲۴ دهنه چشمه و سد با ظرفیت ۲۶۱ میلیون مترمکعب در سال تامین می شد که با روی کار آمدن دولت تدبیر وامید ، ۲۸۸ حلقه چاه ۳۴ دهنه چشمه و سد با ظرفیت ۲۷۸ میلیون متر مکعب در سال آب مورد نیاز مشترکین این استان را تامین می نماید . در حال حاضر ۴۴۳ هزار و ۳۹۸ متر مکعب ظرفیت مخازن ذخیره آب و ۳۵ ایستگاه پمپاژ در این استان فعال است که ۱۰ باب ایستگاه پمپاژ در دولت تدبیر و امید احداث شد.
طی چهار سال اخیر نسبت به حفر و تجهیز ۴۰ حلقه چاه و احیای ظرفیت و مهندسی مجدد۷۳ حلقه چاه آب شرب و تصفیه خانه ها و ایستگاه های پمپاژ ، اقدام شده است.
همچنین اجرای مطالعات مراحل اول و دوم طرح تامین ، انتقال و شبکه توزیع آب در ۲۶ شهر استان و مطالعات مراحل اول و دوم شبکه فاضلاب در ۳۱ شهر استان در حال انجام است.
در بخش فاضلاب نیز با اجرای طرحهای فاضلاب و فرهنگ سازی درخصوص اهمیت حفظ محیط زیست از جمعیت ۸۵ هزار نفری تحت پوشش فاضلاب تا سال ۹۲، هم اکنون تا پایان سال ۹۵ ، ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت این استان تحت پوشش فاضلاب قرار دارند که طی ۴ سال اخیر ۱۳۶ درصد رشد در این بخش مشاهده می شود.
در حال حاضر ۱۱ شهر استان مازندران دارای طرحهای اجرایی فاضلاب هستند که نسبت به چهار سال گذشته ۳۸ درصد رشد دراین زمینه وجود داشته است.
طول کل خطوط فاضلاب تا سال ۹۲، ۷۳۴ کیلومتر بوده است که در دولت تدبیر و امید با رشد ۱۵ درصدی به ۸۴۶ کیلومتر رسید.
همچنین در دولت تدبیر و امید ۹ هزار و ۹۵۲ فقره انشعاب ( سیفون ) فاضلاب برای مشترکین نصب شد این در حالی است که تا سال ۹۲، تنها ۳۷ هزار فقره سیفون برای مشترکین نصب بوده که حاکی از رشد ۲۷ درصدی در این بخش است.
از سویی دیگر ۶ باب تصفیه خانه فاضلاب فعال در مازندران وجود دارد و ظرفیت تصفیهخانههای ساخته شده ۶۸ هزار و ۸۵۰ مترمکعب در شبانه روز است که ۶۳ هزار و ۵۰۰ متر مکعب پساب از تصفیه فاضلاب در استان تولید میشود.
گفتنی است در حال حاضر شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران دارای ۵۸۶ هزار مشترک آب و ۴۰ هزار و۳۰۰ مشترک فاضلاب است که نسبت به ۴ سال گذشته به ترتیب ۱۴ و ۱۰۴ درصد رشد در تعداد مشترکین مشاهده می شود .
ارسال دیدگاه