معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان:

مرکز هم اندیشی می تواند نقشه راه توسعه استان کردستان را ترسیم کند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان در نشست تقدیر از اعضای کانون های مرکز هم اندیشی توسعه استان گفت: کانون های مرکز هم اندیشی می توانند نقشه راه توسعه استان را ترسیم کنند.

کد مطلب: ۶۲۹۵۰۵
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا کردستان،حسین فیروزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان در این نشست با اذعان به اینکه اعضای کانون های مرکز هم اندیشی توسعه استان، جمعی از مخبگان و صاحبنظران غیردولتی هستند، خاطرنشان کرد: برآیند جلسات هر کدام از این کانون ها نقشه راهی در حوزه های مختلف بوده که به مدیران دولتی کمک کرده تا نیازهای جامعه را بهتر و ملموس تر درک کنند.

وی در این خصوص افزود: تصمیم گیری هایی که در بخش های دولتی در سطح استان گرفته می شود می تواند تحت نظر صاحبنظران غیردولتی استان، در راستای خواست مردم انجام گیرد.

فیروزی در ادامه این نشست به حماسه آفرینی مردم کردستان در روز ۲۹ اردیبهشت و رای دوباره و قاطع مردم به برنامه های دکتر روحانی اشاره کرد و افزود: رای ۷۳ درصدی کردستان، پشتوانه ای برای مطالبات قانونی و مشروع مردم این استان است.

وی مهمترین مطالبات کردستانی ها را نقش آفرینی در ایجاد ثروت ملی و امنیت کشور در حد ظرفیت های استان عنوان و خاطرنشان کرد: سهم خواهی از قدرت خواسته ای است که کردها همیشه آن را مطالبه کرده اند.

معاون استاندار با تاکید بر اینکه می خواهیم کردستانی آبادتر و توسعه یافته تر داشته باشیم، ادامه داد: می خواهیم مرکز هم اندیشی توسعه استان با دسته بندی مطالبات مردم، برنامه اقدامی برای ۴ ساله دوم دولت دکتر روحانی تدوین کند.

فیروزی با یادآوری اینکه در ۴ سال پیش رو باید برنامه ای مد نظر قرار گیرد که اکثریت مردم استان را تحت تاثیر قرار دهد، افزود: اگرچه بسیاری از نخبگان استان بر سهم خواهی از قدرت تاکید دارند اما این افزایش شهم از قدرت نباید سایر مطالبات اصلی را تحت شعاع قرار دهد و ایم وظیفه مرکز هم اندیشی است که مطالبات را کارشناسی تر بررسی کند و تصویری از کردستان ترسیم کند که چگونگی مشارکت کردستان در ثروت آفرینی، عزت ملی و قدرت را تبیین کند.

وی با استناد به سخنان دکتر روحانی اظهار داشت: ما از دولت دوم دکتر روحانی انتظار می خواهیم دولت در کردستان دولت همه مردم باشد اما مدیریت به عهده افرادی باشد مه با اکثریت مردم همراهند.

شایان ذکر است، مرکز هم اندیشی توسعه استان از خرداد ماه سال ۹۳ شروع به کار کرده و ۴ کانون توسعه آب و محیط زیست، فرهنگی ـ اجتماعی، زیربنایی، توسعه اقتصادی با تشکیل هرکدام ۲۲ جلسه و با عضویت ۱۲۰ نفر از نخبگان استان مسائل مختلف را مورد بحث و بررسی قرار داده اند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار