رشد قیمت هشت گروه کالای خوراکی در هفته سوم اردیبهشت

آمار بانک مرکزی از قیمت خرده فروشی ۱۱ گروه کالای خوراکی در تهران در هفته سوم اردیبهشت از رشد قیمت هشت گروه و افت قیمت برنج و سبزی های تازه حکایت دارد ضمن آنکه قیمت روغن نباتی نیز ثابت مانده است.

کد مطلب: ۶۲۵۵۸۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا و بر اساس تغییرات هفتگی برخی اقلام خوراکی در هفته منتهی به ۲۲ اردیبهشت، گروه لبنیات ۰.۱ درصد، تخم مرغ ۳.۱ درصد، حبوب ۲ درصد، میوه های تازه ۱.۶ درصد، گوشت قرمز ۱.۷ درصدف گوشت مرغ ۲ درصد، قند و شکر ۰.۳ درصد و چای ۰.۸ درصد افزایش قیمت داشته و در مقابل برنج ۰.۳ درصد و سبزی های تازه ۲.۱ درصد افت قیمت را تجربه کردند.

** لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت ماست غیرپاستوریزه معادل ۱.۷ درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل درصد افزایش یافت و شانه ای ۸۰ تا ۱۰۵ هزار ریال فروخته می شد.

**برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، بهای برنج وارداتی غیرتایلندی ثابت بود؛ قیمت برنج داخله درجه یک معادل ۰.۵ درصد کاهش ولی بهای برنج داخله درجه دو، ۰.۶ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب قیمت همه اقلام این گروه بین ۰.۴ درصد تا ۶.۴ درصد افزایش یافت.

** میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی در میادین زیر نظر شهرداری لیموشیرین عرضه کمی داشت و سایر اقلام میوه و سبزی که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.
میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای هندوانه معادل ۴.۹ درصد کاهش ولی سایر اقلام این گروه ۰.۶ درصد تا ۱۰.۵ درصد افزایش داشت.
در گروه سبزی های تازه بهای سبزی های برگی بدون تغییر بود و قیمت خیار معادل ۷.۲ درصد و پیاز ۲۴ درصد افزایش بهای سایر اقلام این گروه بین ۰.۳ درصد تا ۱۳.۳ درصد کاهش یافت.

**گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل ۲.۵ درصد گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۷ درصد و گوشت مرغ ۲ درصد افزایش داشت.

**قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای قند معادل ۰.۱ درصد کاهش ولی قیمت شکر و چای خارجی هر کدام ۰.۸ درصد و روغن نباتی جامد ۰.۱ درصد افزایش یافت و بهای روغن نباتی مایع ثابت بود.

** تغییرات سالانه قیمت ها
نگاهی به تغییر قیمت خوراکی های یاد شده در یکسال منتهی به ۲۲ اردیبهشت نیز نشان می دهد که قیمت لبنیات ۷.۵ درصد، تخم مرغ ۱۳ درصد، برنج ۲۷.۱ درصد، حبوب ۲۴.۳ درصد، میوه های تازه ۴۵.۴ درصد سبزی های تازه ۶۵ درصد، گوشت قرمز ۱۳.۷ درصد، گوشت مرغ ۲۳.۸ درصد، قند و شکر ۲۰.۷ درصد، چای ۱۹.۱ درصد و روغن نباتی ۸.۲ درصد رشد قیمت داشته است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار