قائم مقام وزیر نیرو:
با پروژه های آبرسانی و برق رسانی زمینه تثبیت جمعیت روستایی فراهم شد
قائم مقام وزیر نیرو گفت: با آبرسانی و برقرسانی به روستاها، جمعیت روستایی را امیدوار و زمینه تثبیت جمعیت را در مرزها فراهم کردیم.
به گزارش خبرگزاری پانا، «ستار محمودی» در آئین خدمت رسانی آب و برق به روستاها در سالن اجلاس سران، با طرح این سوال که هزینه امن نگه داشتن یک مرز آنهم با نیروی نظامی چقدر است؟ افزود: ثبات مناطق در گرو اسکان انسانهاست.
وی ادامه داد: در دولت فعلی بسیار خوش شانس بودیم که در فضایی دور از تلاطم هایی که دست و پاگیر دستگاه های اجرایی است، کار کردیم.
محمودی افزود: در دولت فعلی می توان این ادعا را کرد که در پروژه های آب و برق روستایی به جهتی حرکت کردیم که منابع صرف متن کار شد و درگیر حاشیههایی مانند نوسان قیمت ها نشدیم.
وی با اشاره به افزایش امید به زندگی از اول انقلاب تا کنون، در مورد ارتباط این مساله با خدمات آب و فاضلاب گفت: خدمات آب، برق و فاضلاب، شاخص کیفیت زندگی و بهداشت را ارتقا می دهد.
این آئین با حضور «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهوری و «حمید چیت چیان» وزیر نیرو و همچنین اقوام مختلف ایرانی که با لباس های محلی خود حاضر شده اند، برگزار شد.
در سه سال و نیم فعالیت دولت تدبیر و امید پنج هزار و ٢٠٠ روستای کشور به جمع روستاهای دارای آب پیوستند.
در ۱۵ سال گذشته ( سال های قبل از دولت یازدهم) سالانه یک هزار و ۵۰۰ روستا به شبکه آبرسانی کشور وصل می شدند؛ این در حالی است که فقط در پارسال ٢ هزار و ۹۸۵ روستا آبرسانی شد.
بر اساس گزارش های وزارت نیرو، پروژه برق رسانی روستایی به روستاهای بالای ۱۰ خانوار در سه سال گذشته تکمیل شد. در این مدت به بیش از ۲ هزار و ۱۵۲ روستا با جمعیتی بیش از ۳۲ هزار خانوار برقرسانی شد.
برقرسانی به ۲ هزار و ۱۲۵ روستا حدود یک هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال هزینه داشت.
ارسال دیدگاه