ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای جلوگیری از واردات واکسن‌ طیور

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفت: «سرمایه‌داران بخش خصوصی»، «دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف از جمله بیولوژیک» و نیز «تجربه نزدیک به یک قرن موسسه رازی»، ظرفیت‌هایی است که باید در جهت توسعه صنعت تولید مواد بیولوژیک به ویژه واکسن در کشور به کار گرفته شود.

کد مطلب: ۶۱۸۳۸۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا، مسعود هاشم‌زاده در دیدار با اعضای هیات علمی این موسسه، اظهار کرد: امید است با همکاری و انسجام تمامی کارکنان موسسه رازی و اعضای هیات علمی، اقدامات مناسبی برای حرکت رو به جلو و رسیدن به اهداف موسسه انجام دهیم.

وی با بیان اینکه اگر مجموعه موسسه برای اجرایی شدن این اهداف در کنار هم نباشند، راه به جایی نخواهیم برد، افزود: اعضای هیات علمی از مهمترین حوزه‌های موسسه محسوب می‌شوند، چراکه عملکرد آن‌ها به نوعی آبروی علمی موسسه رازی است.

رئیس موسسه رازی با تاکید بر لزوم ارتباط دوسویه میان اعضای هیات علمی با ریاست و معاونت‌های این موسسه، خاطرنشان کرد: با انتقاد و پیشنهادات در حوزه مسائل مهم باید در راستای پیگیری و رفع مشکلات موسسه اقدام کرده و برای رسیدن به اهداف متعالی موسسه تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه برگزاری جلسات متعدد برای تبیین برنامه‌ریزی‌ها و اهداف موسسه با اعضای هیات علمی می‌تواند در راستای موفقیت هرچه بیشتر موسسه تاثیر بسزایی داشته باشد، گفت: توسعه صنعت واکسن‌سازی در کشور بر پایه فعالیت‌های موسسه رازی و مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان قابل اجراست.

دکتر هاشم‌زاده با تاکید بر اینکه برنامه‌ای برای خصوصی‌سازی موسسه رازی نداریم، اضافه کرد: «سرمایه‌داران بخش خصوصی»، «دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف از جمله بیولوژیک» و نیز «تجربه نزدیک به یک قرن موسسه رازی»، ظرفیت‌هایی است که باید در جهت توسعه صنعت تولید مواد بیولوژیک به‌ویژه واکسن به کار گرفته شود.

وی ادامه داد: رازی ظرفیت بسیار ارزشمند و مهمی در تولید واکسن‌های انسانی، دامی و طیور در کشور محسوب می‌شود و دارای قابلیت‌های بسیار بالایی است که هیچ یک از موسسات موجود در کشور از آن برخوردار نیستند، لازم است در تدوین برنامه‌های استراتژیک موسسه از این ظرفیت‌ها بهره ببریم.

رئیس موسسه رازی با بیان اینکه باید با فعالیت و عملکرد صحیح، در جهت تقویت موسسه گام برداریم، گفت: مجموعه موسسه رازی باید با تفکری مثبت برای ارتقای این موسسه تلاش کرده و شاهد عملکرد جمعی در راستای پیشرفت این مجموعه باشیم.

وی تاکید کرد: حفظ توان تولید و کیان موسسه از وظایف اصلی ما محسوب می‌شود که استفاده از توان بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

هاشم‌زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه ۶۰ درصد واکسن‌های طیور کشور وارداتی است، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، برای جلوگیری از واردات این نوع واکسن‌ها می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار