مراسم میلادامام علی(ع) و روز پدر در آموزش وپرورش ناحیه۳تبریز برگزار شد

مراسم میلاد مبارک و با سعادت امام علی (ع ) و روز پدر در نمازخانه اداره آموزش و پرورش ناحیه ۳ تبریز برگزار شد.

کد مطلب: ۶۱۲۳۸۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام فتحی فرهنگی باز نشسته و امام جماعت این اداره بعد از اقامه نماز ظهر طی سخنانی ولادت باسعادت امام علی (ع ) را معجزه عنوان کرد و افزود: حضرت علی ( ع ) نخستين فرزند خانواده هاشمی است که پدر و مادر او هر دو فرزند هاشم اند. خاندان هاشمی از لحاظ فضائل اخلاقی و صفات عاليه انسانی در طوايف عرب، زبانزد خاص و عام بوده است.

وی ادامه داد: فتوت، مروت، شجاعت و بسياری از فضايل ديگر اختصاص به بني هاشم داشته است. يک از اين فضيلتها در مرتبه عالی در وجود مبارک حضرت علی ( ع ) موجود بوده است.

فتحی گفت: فاطمه دختر اسد به هنگام درد زايمان راه مسجدالحرام را در پيش گرفت و خود را به ديوار کعبه نزديک ساخت و چنين گفت: " خداوندا ! به تو و پيامبران و کتاب هايی که از طرف تو نازل شده اند و نيز به سخن جدم ابراهيم سازنده اين خانه ايمان راسخ دارم. پرودگارا! به پاس احترام کسی که اين خانه را ساخت و به حق کودکی که در رحم من است، تولد اين کودک را بر من آسان فرما! لحظه ای نگذشت که ديوار جنوب شرقی کعبه در برابر ديدگان همه حاضران شکافته شد. فاطمه بنت اسد وارد کعبه شد و ديوار به هم پيوست. فاطمه تا سه روز در شريفترين مکان گيتی مهمان خدا بود و نوزاد خويش سه روز پس از آن در سيزدهم رجب سي ام عام الفيل را به دنيا آورد. دختر اسد از همان شکاف ديوار که دوباره گشوده شده بود بيرون آمد و گفت: پيامی از غيب شنيدم که نامش را " علی " بگذار . "
امام جماعت اداره آموزش و پرورش ناحیه ۳ افزود: حضرت علی ( ع ) تا سه سالگی نزد پدر و مادرش به سر برد و از آنجا که خداوند مي خواست ايشان به کمالات بيشتری نائل آيد، پيامبر اکرم ( ص ) وی را از بدو تولد تحت تربيت غير مستقيم خود قرار داد. تا آنکه خشکسالی عجيبی در مکه واقع شد. ابوطالب عموی پيامبر، با چند فرزند با هزينه سنگين زندگی روبرو شد. رسول اکرم ( ص ) با مشورت عموی خود عباس توافق کردند که هر يک از آنان فرزندی از ابوطالب را به نزد خود ببرند تا گشايشی در کار ابوطالب باشد . عباس ، جعفر را و پيامبر ( ص ) ، علی ( ع ) را به خانه خود بردند.

وی اظهار کرد : از فضايل حضرت علی ( ع ) است که او نخستين فرد ايمان آورنده به پيامبر ( ص ) باشند . ابن ابي الحديد در اين باره مي گويد : بدان که در ميان اکابر و بزرگان و متکلمين گروه " معتزله " اختلافی نيست که علي بن ابيطالب نخستين فردی است که به اسلام ايمان آورده و پيامبر خدا را تاييد کرده است.

فتحی اضافه کرد : پس از وحی خدا و برگزيده شدن حضرت محمد ( ص ) به پيامبری و سه سال دعوت مخفيانه، سرانجام پيک وحی فرا رسيد و فرمان دعوت همگانی داده شد. در اين ميان تنها حضرت علی ( ع ) مجری طرحهای پيامبر ( ص ) در دعوت خدا و تنها همراه و دلسوز آن حضرت در ضيافتی بود که وی برای آشناکردن خويشاوندانش با اسلام و دعوتشان به دين خدا ترتيب داد. در همين ضيافت پيامبر ( ص ) از حاضران سئوال کرد : چه کسی از شما مرا در اين راه کمک مي کند تا برادر و وصی و نماينده من در ميان شما باشد ؟ فقط علی ( ع ) پاسخ داد: ای پيامبر خدا ! من تو را در اين راه ياری مي کنم پيامبر ( ص ) بعد از سه بار تکرار سؤال و شنيدن همان جواب فرمود: ای خويشاوندان و بستگان من بدانيد که علی ( ع ) برادر و وصی و خليفه پس از من در ميان شماست. از افتخارات ديگر حضرت علی ( ع ) اين است که با شجاعت کامل برای خنثی کردن توطئه مشرکان مبنی بر قتل رسول خدا ( ص ) در بستر ايشان خوابيد و زمينه هجرت پيامبر ( ص ) را آماده ساخت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار