علی اکبر صفی پور از اقدامات بنیاد رودکی در سال جدی خبر داد؛

هفتم فروردین افتتاح موزه تئاترعروسکی رودکی/اجرای ارکسترها درسراسر کشور

مدیر عامل بنیاد رودکی در آخرین نشست خود با اهالی رسانه در سال 95، از اقدامات بنیاد در سال جدید و فعالیت هایی که در سال 94 داشته است، سخن گفت.

کد مطلب: ۶۰۷۶۰۲
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، نشست صمیمی علی اکبر صفی پور مدیرعامل بنیاد رودکی و اهالی رسانه صبح امروز چهارشنبه ۲۵ اسفند ماه در تالار وحدت برگزار شد. در ابتدا مدیر عامل بنیاد رودکی اظهار کرد: روزی که من این مجموعه را تحویل گرفتم بنیاد سه میلیارد بدهی داشت، ارکسترها وضعیت نابه سامانی داشتند و رهبران ارکستر رفته بودند، امروز بنیاد تمام بدهی هایش را پرداخت کرده و هر دو ارکستر فعالیت های خود را شروع کرده اند و رهبران آن ها مشخص شده اند. ۱۳۲ نفر الان در ارکستر ملی و سمفونیک فعالیت دارند و بیمه و قرارداد دارند و اجراهای استانی آن ها هم برای اولین بار اتفاق افتاد.

وی افزود: در سال ۹۶ اجرا در تمام استان های کشور را پوشش می دهیم و شاهد اجرای ارکستر ملی و سمفونیک خواهید بود. در فضای بین المللی هم این اجراها ادامه پیدا می کند. تفاهم های خوبی را با هند، آلمان، ایتالیا و سایر کشورها داشته ایم و امیدواریم در سال ۹۶ برنامه های مان عملیاتی شود.

صفی پور، از رونمایی سند برنامه ریزی بنیاد رودکی در سال جدید خبر داد و گفت: یکی از مهم ترین اقدامات ما تنظیم سند برنامه ریزی و استراتژیک برای بنیاد است و در این سند ماموریت خود را تعریف کردیم. اوایل سال جدید با دعوت از شما از این سند رونمایی خواهیم کرد. وظایف هرکسی در این سند مشخص است سندی است که قابلیت اجرایی دارد. سایت جدید بنیاد رودکی نیز آماده شد که در هفته جاری آغاز به کار کرد و مطمئنا خواهد توانست در سال ۹۶ ارتباط خوبی با مخاطبان خود داشته باشد.

وی ادامه داد: به شما قول می دهم در سال ۹۶ حضور بنیاد را در تولید آثار فاخر هنری در حوزه تئاتر و ساخت قطعات موسیقی پررنگ تر شاهد باشید. اولین کتاب بنیاد با عنوان نوروزنامه خیام منتشر شد، فصلنامه هنر رودکی نیز در سال ۹۶ بیرون خواهد آمد ما در حوزه نشر نیز ماموریت هایی در سال جدید داریم.

مدیرعامل بنیاد رودکی تصریح کرد: نکته آخر اینکه بنیاد رودکی امروز جزو نهادهایی است که سازمان حسابرسی به عنوان یک سازمان که ماموریت حسابرسی تمام سازمان ها را برعهده دارد وضعیت حسابرسی آن را مطلوب عنوان کرده است. جمله آقای نوبخت این بوده که سالن رودکی دارای برندی است که کمتر سازمانی دارای چنین برندی است، یعنی تمام مسائل اقتصادی و حسابرسی آن روشن و دقیق بوده است.

پس از صحبت های علی اکبر صفی پور پرسش و پاسخ میان اهالی رسانه و مدیرعامل بنیاد رودکی شکل گرفت. وی در پاسخ به کم شدن اجراهای ارکستر ملی و سمفونیک در سال ۹۵ نسبت به سال گذشته، اظهار کرد: ما در سال ۹۵ تا آخر برج ۴ با تعطیلی هر دو ارکستر مواجه بودیم در آخر تیرماه به توافق رسیدیم و در برج ۵ اولین اجرای ارکستر سمفونیک را گذاشتیم، تا الان ۲۴ اجرا داشتیم. اولین اجرای ارکستر ملی دی ماه بود و این خود سبب شد نیم بیشتر سال ارکستر فعال نباشد. برخلاف ارکستر سمفونیک در ارکستر ملی ما مشکل قطعه داریم و حضور خواننده و تمرین و اجراها زمان می برد تا ارکستر به شرایط مطلوب برسد. تلاش داریم در سال ۹۶ این عقب ماندگی جبران شود.

صفی پور همچنین در خصوص استانداردهای حضور گروه ها و خواننده ها برای اجرا در تالار وحدت، عنوان کرد: ما نمی توانیم با در نظر گرفتن واقعیتی که ئر جامعه وجود دارد حرکت کنیم، شما خود را جای گروه های هنری بگذارید که آرزو دارند در تالار وحدت اجرا داشته باشند. یک فشار از سوی جامعه هنری است که اظهار می کنند هر گروهی نباید در تالار وحدت اجرا داشته باشد و فشاری هم که از سوی هنرمندان صورت می گیرد که می خواهند در تالار اجرا داشته باشند. قطعا در برنامه ریزی اجرا ها بزرگان و اساتید موسیقی در اولویت ما هستند.

وی درباره ساختمان تالار رودکی و تالار وحدت و بازسازی آن ها بیان کرد: بازسازی تالار وحدت و تالار رودکی در سال جدید صورت می گیرد. هفتم فروردین موزه تئاتر عروسکی رودکی افتتاح می شود و برای ایمنی سالن ها هم یک لیست از آتش نشانان گرفتیم و برخلاف حرف آقای رهبری سیستم ایمنی تالار وحدت قوی است و سیستم اعلام و اطفای حریق آن فعال است، مجموعه آزادی هم همین است. سال ۹۶ برای ساختمان های مان اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

این مدیر هنری در پایان نیز درخصوص اجاره بهای تالار وحدت و بنیاد رودکی خاطر نشان کرد: بنیاد رودکی نهاد عمومی غیر دولتی است یعنی دارای بودجه رسمی نیست و از دولت کمک دریافت می کند. تعرفه های سالن های ما از سال ۹۳ است و هیچ افزایش تعرفه نداشته ایم. کسی که در تالار وحدت اجرا دارد تقریبا هیچ هزینه ای ندارد و همه چیز را تالار وحدت پوشش می دهد و یک بلیت فروشی در تالار وحدت ۴۰ تا ۶۰ میلیون درآمد دارد و میانگین فروش بلیت هم در تالار وحدت خوب است این درحالی است که امکاناتی که تالار وحدت در اختیار هنرمندان قرار می دهد در مقابل هزینه ای که دریافت می کند صفر است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار