استفاده از امکانات شهری توسط یک حزب/پروژه آببندی تونل توحید شکست خورد
نایب رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: اخیرا یک حزب همایشی را در شهر آفتاب برگزار کرد این در حالی است که نباید از امکانات شهری در راستای اقدامات یک حزب استفاده شود.
به گزارش خبرنگار پانا، محمدمهدی تندگویان صبح امرو ز در تذکر پیش از دستور در سیصد و سیوچهارمین جلسه علنی شورای شهر تهران با بیان اینکه به ایام انتخابات نزدیک میشویم و نباید هیچ حزبی از امکانات حزبی در راستای تبلیغات حزبش استفاده کند، گفت: با اینکه معتقدیم رونق احزاب به پرشورشدن انتخابات کمک میکند، اما ای کاش همایش سیاسی و انتخاباتی اخیر یک حزب در شهر آفتاب برگزار نمیشد.
وی با بیان اینکه ۱۰ ماه است که در مورد رونق نمایشگاهی شهر آفتاب تذکر میدهیم، تصریح کرد: نباید از امکانات شهری در راستای اقدامات یک حزب استفاده شود.
نایب رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در بخش دیگری از تذکر خود با بیان اینکه ریزش آب از تونل توحید از سال ۸۸ در دستور کار قرار دارد، گفت: شهرداری ابتدای امسال اعلام کرد که با قرارداد ۳ میلیارد تومانی آببندی را تا پایان شهریور انجام میدهد اما بعد از مدتی این عدد به ۶ میلیارد، ۹ میلیارد و سرانجام معاون مربوطه اعلام کرده است که تا پایان سال آببندی تونل توحید را با ۱۲ میلیارد تومان به اتمام میرساند و این چه مدل پیمانکاری است که شاهد افزایش ۴ برابری بها هستیم و هیچ کجای دنیا این مدل پیمانکاری قابل پذیرش نیست.گویا پروژه آببندی تونل توحید شکست خورده و رویمان نمیشود که به مردم این موضوع را اعلام کنیم.
واکنش دانشور به خبر محکومیت کارشناسش به جاسوسی
فاطمه دانشور در جمع خبرنگاران در واکنش به انتشار خبری مبنی بر محکومیت مشاور وی به جاسوسی با تاکید بر اینکه علیرضا امیدوار هیچگاه به عنوان مشاور وی در شورای شهر تهران فعالیت نکرده است، اظهار داشت: من هیچ قرارداد مشاورهای در شورای شهر با علیرضا امیدوار ندارم و نمیدانم بر اساس چه مستنداتی، این موضوع را به من نسبت میدهند.
وی افزود: من شش سال است در حوزه مسئولیت اجتماعی در اتاق بازرگانی ایران فعالیت میکنم و تلاش کردهام یک مفهوم ارزشی را وارد فضای خشک اقتصادی کنم؛ آن زمان در کمیسیونی که برای این فعالیت در نظر گرفته شد، ما سعی کردیم بنگاههای اقتصادی را نسبت به مسائل اجتماعی اطرافشان حساس کنیم و در این راه نیز از کارشناسان زیادی دعوت کردیم که با توجه به اینکه حوزه مسئولیت اجتماعی، یک مفهوم جدیدی است، تعداد کارشناسانی که در این حوزه کار میکنند کمتر از ۱۰ نفر است و علیرضا امیدوار یکی از این افراد بود که به ما معرفی شد و یکی از پررنگترین اسامی در این حوزه، ایشان بود.
رییس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران ادامه داد: همکاری ما با علیرضا امیدوار در شرایطی بود که این فرد یک مرکز و NGO تحت عنوان مرکز ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی داشت که تنها مرکز ثبت شده در وزارت کشور بود و با مجوز قانونی فعالیت میکرد. لذا با توجه به این موضوع، ما با این فرد همکاری کردیم.
دانشور با بیان اینکه هیچ وظیفهای در خصوص چک کردن وضعیت امنیتی این فرد نداشته و دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی، فعالیت افراد مختلف را نظارت میکنند، گفت: قطعاً اگر در این خصوص، موضوعی متوجه من بود تا الان میبایست حداقل یک بار به مراجع قضایی احضار میشدم ولی تا این لحظه هیچ احضاریهای به دست من نرسیده و از سوی دستگاههای امنیتی هم هیچ توضیحی از من خواسته نشده است. این درحالیست که این موضوع به یک سال پیش مربوط میشود و مهر ماه امسال، آقای امیدوار محکوم شد.
رییس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران با تاکید مجدد بر اینکه هیچ حکم مشاورهای برای علیرضا امیدوار صادر نکرده است افزود: این فرد تنها به عنوان کارشناس در اتاق بازرگانی و شورای شهر به دلیل حوزه فعالیتشان که در آن حوزه صاحب نظر بودند با ما همکاری میکردند. زمانی که من موضوع را شنیدم بسیار متعجب شدم چون هیچ وقت حتی یک درصد هم احتمال چنین موضوعی را نمیدادم.
دانشور در پاسخ به این سوال که آیا او فشاری برای همکاری با این فرد به شهرداری وارد کرده است یا خیر گفت: با توجه به کمبود کارشناسان در این حوزه، ما چندین نفر را به شهرداری معرفی کردیم ولی ارزیابی و انتخاب به عهده شهرداری بود و هیچگاه ما تحمیل و فشاری در این موضوع نداشتیم.
رییس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران در پایان خاطرنشان کرد: به هر حال افراد زیادی تحت عنوان کارشناس با ما و سایر اعضای شورای شهر همکاری میکنند و اعضای شورای شهر تنها میتوانند یک مشاور داشته باشند که آن هم فردی شناخته شده و مشخص است و علیرضا امیدوار تنها به عنوان کارشناس با ما همکاری میکرد.
ارسال دیدگاه