مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان
غذا زبان و فرهنگ مشترک بین بین انسانها است
استان زنجان نیز همواره در منطقه شمالغرب دارای کیفیت غذایی قابل توجه بوده است
به گزارش خبرگزاری پانا زنجان یحیی رحمتی در آیین افتتاح جشنواره غذاهای جاده ابریشم گفت: برگزاری دومین جشنواره بین المللی غذای کشورهای اکو-جاده ابریشم فرصتی برای احیای تاریخی این جاده مهم است .
رحمتی اهمیت تعاملات اجتماعی جوامع مختلف را مورد تاکید قرار داد و گفت: نظام غذایی به مثابه بخشی از مظاهر فرهنگی محسوب می شود. جشنواره غذای کشورهای اکو-جاده ابریشم موجب گشوده شدن دریچه ای برای تعمیق فرهنگی بین کشورهای عضو خواهد شد .
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان کشور ایران را دارای مظاهر فرهنگی غنی و با تنوع اقلیم مناسب عنوان کرد و اظهار داشت: در ایران سفره های رنگی با غذاهای متنوع وجود دارد. استان زنجان نیز همواره در منطقه شمالغرب دارای کیفیت غذایی قابل توجه بوده است .
رحمتی به جاده ابریشم اشاره کرد و گفت: جاده ابریشم راه های بهم پیوسته در راستای بازرگانی قاره آسیا بوده که در قرن ۱۵ میلادی بزرگ ترین حجم تجارت جهان را شامل می شده است .
وی به اهمیت صنعت غذا در سطح دنیا اشاره کرد و گفت: غذا سهم ۴۰ درصدی در هزینه سفرهای گردشگران را دارد. جشنواره های اینچنینی موجب توسعه صنعت گردشگری و متعاقب آن رشد برخی شاخص های اقتصادی می شود .
رحمتی استان زنجان را دارای ظرفیت های بالا برای توسعه صنعت گردشگری دانست و تاکید کرد: با تکیه بر این ظرفیت ها برای توسعه صنعت گردشگری استان تلاش می شود.
ارسال دیدگاه