در گفتوگو با پانا مطرح شد؛
کمبود خوابگاههای دانشجویی/ تلاش برای ورود بخش خصوصی برای ساخت خوابگاه
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان از برنامه ریزی برای ورود بخش خصوصی جهت احداث خوابگاه های دانشجویی خبر داد.
فردین تقی زاده در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پانا، با اشاره به کمبود خوابگاه های دانشجویی اظهار داشت: در برنامه پنجم توسعه ساخت و ایجاد خوابگاه نسبت به توسعه مراکز آموزشی دیده نشد که این مساله موجب شد تا با کمبود ساختمان خوابگاه برای دانشجویان مواجه شویم.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه حدود ۲۵۰ هزار دانشجو در خوابگاه ها سکونت دارند، گفت: بیشترین جمعیت دانشجویان در خوابگاه های ملکی دانشگاه ها هستند و مابقی در خوابگاه های استیجاری و خودگردان اسکان دارند.
وی درخصوص همکاری بخش خصوصی برای توسعه خوابگاه های دانشجویی گفت: با توجه به سیاست های وزارت علوم در واگذاری خدمات رفاهی به بخش خصوصی به دنبال این هستیم تا تسهیلات ارزان قیمت به بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در حوزه خوابگاه ها را اجرا کنیم تا بخشی از مشکلات حوزه خوابگاهی دانشجویان مرتفع شود.
تقی زاده، استفاده از ظرفیت خیرین خوابگاه ساز را برای ایجاد ساختمان های جدید یکی از اقدامات وزارت علوم عنوان کرد و گفت: استفاده از پتانسیل خیرین در بحث احداث خوابگاه ها را در دستور کار داریم که خوشبختانه در این راستا کلنگ احداث ۵ واحد خوابگاه خیرساز طی امسال به زمین زده شد.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان همچنین درخصوص استاندارد سازی فضای خوابگاه ها گفت: شورای نظارت بر خوابگاه های غیردولتی در استان ها تشکیل شده که متولیان این خوابگاه ها باید طبق ضوابط وزارت علوم نسبت به استاندارد سازی فضای خوابگاهی اقدام کنند.
به گفته وی، مراحل اعطای مجوز، نظارت و قیمت گذاری خوابگاه ها توسط شورای نظارت بر خوابگاه ها انجام می شود.
ارسال دیدگاه