حضور بهمن فرمان آرا و فرهاد فخرالدینی در نمایشگاه آقای پرتره
بهمن فرمان آرا و فرهاد فخر الدینی شامگاه دوشنبه ۲۳ آذر ماه با حضور در فرهنگسرای نیاوران از نمایشگاه فخرالدین فخرالدینی دیدن کردند.
به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ در این بازدید که با مشایعت سید عباس سجادی مدیر عامل بنیاد آفرینش های هنری نیاوران همراه بود این دوهنرمند نام آشنای کشور آثار نقاشی و همچنین عکس های پرتره فخرالدین فخرالدینی را بسیار با ارزش توصیف نمودند.
بهمن فرمان آرا نویسنده و کارگردان که پاییز سال گذشته تئاتر" مردی برای تمام فصول" را به روی صحنه برده بود نمایشگاه فخرالدینی را بسیار خوب و ارزشمند توصیف کرد و گفت:آقای فخرالدین فخر الدینی به عنوان یکی از بهترین عکاسان پرتره در ایران نظیر ندارد. متاسفانه در مراسم بزرگداشت و رونمایی سومین جلد از آثار این هنرمند نتوانستم حضور پیدا کنم.بسیار خوشحالم که امروز در نمایشگاه وی حضور دارم و آثار او را دیدم.امیدوارم این هنرمند سالیان سال بتواند به کارش ادامه دهد و نسل جوان از تجربیات وی استفاده کند. من به نسل جوان امید دارم و به عقیده من از وی می توان چیز های بسیاری فرا گرفت.
فرهاد فخرالدینی موسیقی دان ، رهبر ارکستر و برادر کوچک فخرالدین فخرالدینی نیز در سخنانی با ابراز حوشحالی از چاپ سومین کتاب این هنرمند خاطر نشان کرد:من در طی هفتاد سال زندگی شاهد سخت کوشی ها و فعالیت های عاشقانه برادرم بودم و دیده ام که او چگونه در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت می کند. این که چقدر سخت کوش بود و چقدر با عشق کار می کرد. شما در آثار او عشق و سخت کوشی را می توانید درک و دریافت کنید. تعداد معینی پرتره در این فرهنگسرای به روی دیوار رفته است در حالی که تعدا آثار وی صد برابر این مقدار است. جمع اوری این همه کار اصلا ساده نیست. او انسان فعالی است که مفهوم زندگی را به خوبی درک کرده و به کارش واقف است. آیندگان قطعا کار های او را قضاوت می کنند و امیدورام در آینده آثار دیگر او هم رونمایی شود.
وی که در خرداد ماه سال جاری رهبری ارکستر موسیقی ملی ایران را بعد از یک وقفه پنج ساله مجددا به دست گرفت عشق را لازمه کار یک هنرمند عنوان کرد و گفت:هنرمند در گذشته حرفش را با دلش می زد و اثرش را با حسی که از درون می جوشید خلق می کرد.اتفاقی که امروز کمتر روی می دهد. فعالیت های فیزیکی نسبت به گذشته خوب شده و کار های بسیاری خلق می شود ولی حرفی که از دل بر می آید یعنی همان عاشقانه کار کردن حلقه گمشده ای است که نایاب شده است. نمی دانم شاید عشق در گذشته معنا و مفهومی داشت که امروزه عوض شده است.عشق باید در وجود هنر مند باشد.در تمام آثار هنری می بینید که هنرمندان یک جوری عاشق هستند، این عشق واقعی است.
فخرالدینی ادامه داد:در تمام ادبیات ما همه از دوست داشتن و عشق حرف می زنند . اگر این مفاهیم را از انها خارج کنیم از این دیوان ها چیزی باقی نمی ماند. این که ترانه قدیم به دل شما می نشیند برای این است که سراینده شعر عاشق و دلداده بوده.از این رو وجود کسانی چون فخرالدین فخرالدینی بسیار با ارزش است و باید نسل جوان از چنین کسانی چیز های بسیاری بیاموزند .
در پایان این بازدید فخرالدین فخرالدینی کتاب اثارش را با امضای خود به دو هنرمند شهیر ایرانی هدیه نمود.
گفتنی است نمایشگاه پرتره های عکس و نقاشی استاد فخرالدین فخرالدینی از ٢٢تا ٢٤ آذرماه در فرهنگسرای نیاوران دایر بود و بسیاری از شخصیت های برجسته فرهنگی و هنری از این نمایشگاه بازدید به عمل آوردند.
ارسال دیدگاه