سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بینالملل استانداری آذربایجان شرق
چرایی کیفیت متفاوت نان از آرد واحد در آذربایجان شرقی بررسی میشود
خبرگزاری پانا: سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بینالملل استانداری آذربایجان شرقی با بیان این که کیفیت نان در استفاده از آرد واحد یک کارخانه یکسان نیست، گفت: باید این موضوع مهم بررسی شود که چرا کیفیت نان از آرد یکسان در نانواییهای مختلف به صورت واحد حاصل نمیشود.
به گزارش خبرنگار پانا، احمد محمدزاده در جلسه کمیته ارتقای کیفی نان در تبریز، با بیان اینکه کیفیت غذا همواره یکی از عناصر مهم در آذربایجان شرقی بوده است، اظهار داشت: یکی از مهمترین پایههای غذایی نان است و متاسفانه اخیرا به علت بیکیفیتی نان تولیدی در استان شکایتهایی صورت گرفته و بر همین اساس در سطح عالی تصمیمگیری استان مقرر شد تا این مسئله به صورت زیربنایی بررسی شود.
وی یادآور شد: در زمینه تولیدکنندگان آرد استان کیفیت خوبی را در اکثر واحدها شاهد هستیم و تنها بخش معدودی از فعالان این بخش عملکرد مطلوبی ندارند و بر همین اساس باید اتحادیه مربوطه نقش خود را ایفا کند.
محمدزاده تاکید کرد: اتحادیه نانوایان در زمینه اصلاح کیفیت نان نقش و وظیفه مستمر دارند و برای بررسی کیفیت نان به صورت ماهانه جلسات کمیته ارتقای کیفی نان برگزار میشود تا سطح مطلوب نان حاصل شود و تا زمانی که کیفیت مورد انتظار به دست نیاید روند بررسیهای ماهانه ادامه خواهد داشت.
وی با بیان این که کیفیت نان در استفاده از آرد واحد یک کارخانه یکسان نیست، گفت: باید این موضوع مهم بررسی شود که چرا کیفیت نان از آرد یکسان در نانواییهای مختلف به صورت واحد حاصل نمیشود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بینالملل استانداری آذربایجان شرقی در ادامه از تسویه بدهی دولت به کشاورزان تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: یکی از دغدغههای مهم دولت پرداخت به موقع پول گندمکاران است که تا یک ماه آینده بر اساس ثبت در سامانه این کار انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: در تماسهایی که فرمانداران داشتند تاکید شده که پول کشاورزان بدون تاخیر آنچنانی پرداخت میشود.
محمدزاده گفت: از سال آینده در زمینه خرید گندم از مزارع اکیپی با حضور کارشناسان مختلف تشکیل میشود.
ارسال دیدگاه