معاون وزیر آموزش و پرورش؛

˝بومی‌گزینی˝ روش جدید استخدام در آموزش و پرورش

خبرگزاری پانا:معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق خواسته وزیر آموزش و پرورش، از بوم برای بوم نیرو استخدام می‌شود.

کد مطلب: ۳۷۹۹۵۵
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی ناصری زنجانی در سی و دومین نشست روسای آموزش و پرورش از تشکیل دبیرخانه این اجلاس به صورت دائمی خبر داد و فلسفه برگزاری اجلاس روسای آموزش و پرورش را پیگیری اقداماتی دانست که هر ساله در این نشست مطرح می‌شود و در اختیار دیگران قرار می گیرد و در ادامه عناوین پیگیری‌های سال گذشته را برشمرد.

ناصری زنجانی با بیان اینکه از سال گذشته بر حسب امر وزیر آموزش و پرورش دبیرخانه اجلاس روسای این وزارتخانه دائمی شده است بیان کرد: از سال گذشته دبیرخانه‌ای بنا نهادیم تا کارهایی که صورت گرفته و تجربه‌هایی که اندوخته شده است در اختیار افراد قرار بگیرد.

وی ادامه داد: دبیرخانه در طول سال فعال بوده ولی در این دوره فعال تر شده است و کارهایی که از پارسال تا امسال در گروه های مختلف انجام شده، پیگیری شده است.

ناصری زنجانی به عناوین این پیگیری‌ها اشاره کرد و ادامه داد: اجرای سند تحول بنیادی از اولویت های کاری وزارتخانه قرار گرفته است که در ادامه نقشه راه، نحوه اجرای سند بنیادین آماده شده و در این نشست رونمایی شد.

ناصری تاکید بر اولویت مناطق محروم را از دیگر مسائل تحت پیگیری دبیرخانه دانسته و گفت: نوع نگاه به نحوه ساماندهی نیرو و برنامه ریزی بودجه از تمام زمینه‌ها و مناطق محروم اهمیت دارد.

ناصری همچنین استخدام نیروهای بومی را از اقدامات دیگر بیان کرده و افزود: طبق خواسته وزیر آموزش و پرورش از بوم برای بوم نیرو گرفته می‌شود و دلیل عمده کاهش تعداد فرهنگیان از ۱۲ به ۸۰۰۰ هم همین بوده است.

وی تاکید بر ملاحظه نظرات استانها و شهرستانها، تصویب معاونتهای پرورشی، دادن اختیارات بیشتر به استانها و تعامل با سایر دانشگاه‌ها را از سایر کارهای تحت پیگیری دبیرخانه دانست.

ناصری همچنین با تاکید بر مشارکت بخش غیر دولتی در وزارت آموزش و پرورش اشاره و بیان کرد: در این صورت ۱۸۰ هزار نفر از بار دولت کم شده است.

وی همچنین تقویت پژوهشسرا در مصوبه کمیته کاری را از جمله اقدامات دیگر بیان کرد و افزود:‌ در یک سال گذشته تعداد پژوهشسراها از ۳۰۰ به ۴۰۱ افزایش یافته است.

ناصری همچنین به تصویب امور قرآنی اشاره و خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۶۵۰ دارالقرآن در کشور وجود دارد و همچنین توسعه نماز جماعت از توصیه‌های وزارت آموزش و پرورش بوده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار