تولید گوشت بلدرچین دراصفهان افزایش یافت
خبرگزاری پانا : مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان گفت: امسال با برگزاری دوره های آموزشی و بهره گیری از روش های مدیریت بهره وری ، میزان تولید گوشت این پرنده از ۷۰۰ تن به ۸۳۰ تن افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری پانا ؛نجفی با بیان اینکه شمار تولید بلدرچین در ۵ واحد پرورشی در شهرستان های برخوار ، نجف آباد ، تیران و گلپایگان انجام شد و استان اصفهان سالانه ظرفیت تولید ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه بلدرچین دارد.
وی نژادهای پرورش بلدرچین را از نوع ژاپنی ، اسپانیایی و ایتالیایی برشمرد و گفت: سالانه حدود سه تن تخم بلدرچین در واحد های پرورش بلدرچین استان تولید می شود.
گوشت بلدرچین دارای پروتئین و مواد معدنی فسفر ، منیزیم ، آهن و روی است که مصرف آن برای رشد کودکان و همچنین جلوگیری از پوکی استخوان در افراد مسن توصیه می شود.
ارسال دیدگاه