تولید گوشت بلدرچین دراصفهان افزایش یافت

خبرگزاری پانا : مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان گفت: امسال با برگزاری دوره های آموزشی و بهره گیری از روش های مدیریت بهره وری ،‌ میزان تولید گوشت این پرنده از 700 تن به 830 تن افزایش یافته است.

کد مطلب: ۳۱۶۴۶۵
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا ؛نجفی با بیان اینکه شمار تولید بلدرچین در 5 واحد پرورشی در شهرستان های برخوار ، نجف آباد ، تیران و گلپایگان انجام شد و استان اصفهان سالانه ظرفیت تولید 3 میلیون و 600 هزار قطعه بلدرچین دارد.
وی نژادهای پرورش بلدرچین را از نوع ژاپنی ، اسپانیایی و ایتالیایی برشمرد و گفت: سالانه حدود سه تن تخم بلدرچین در واحد های پرورش بلدرچین استان تولید می شود.
گوشت بلدرچین دارای پروتئین و مواد معدنی فسفر ، منیزیم ، آهن و روی است که مصرف آن برای رشد کودکان و همچنین جلوگیری از پوکی استخوان در افراد مسن توصیه می شود.


ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار