آیات اعظام قم خواستار شدند
ضرورت فرهنگ سازی و نگاه علمی به مقوله برند در کشور
خبرگزاری پانا : اعضای کمیته سیاسیت گذاری نخستین کنفرانس بین المللی استراتژی برند امروز با آیت الله محمد علی گرامی و حجت الاسلام والمسلمین سیدجواد شهرستانی دیدار کردند.
به گزارش خبرگزاری پانا در دیدار این گروه با آیت الله گرامی محمد رضا انبیایی، دبیر اجرایی کنفرانس به تشریح اهداف این کنفرانس پرداخت و گفت: متأسفانه در کشور به دانش برند که از دانش های مهم بین المللی است، توجه نمی شود؛ به دلیل عدم توجه به این دانش مهم، جمعی از دانشگاهیان کشور بر آن شدند تا در زمینه برند اسلامی به فعالیت بپردازند.
سپس محمد آزادی دبیر علمی این کنفرانس اظهار داشت: تاکنون ۱۹۲ سازمان و مرکز علمی داخلی و خارجی برای شرکت در این کنفرانس اعلام آمادگی کردند، متأسفانه در کشورهای اسلامی از برندهای خارجی استفاده می شود.
وی با بیان این که این کنفرانس بزرگترین کنفرانس علمی خاورمیانه است، ادامه داد: با وجود این که برندهای حلال متعلق به کشورهای اسلامی است اما می بینیم که کشورهای خارجی متولی برندهای حلال هستند، برندهای ایرانی و اسلامی باید در جهان رواج پیدا کند.
سپس آیت الله گرامی با بیان این که صنعت برند، صنعتی بسیار مهم است، گفت: متأسفانه در کشورهای اسلامی به صورت کامل به این مسأله رسیدگی نشده است.
وی افزود: در زمان امام سجاد(ع) پارچه ها و سکه هایی از خارج وارد بلاد مسلمین شده که به وسیله آنها مسیحیت در جامعه تبلیغ می شد، عبدالملک مروان متوسل به امام(ع) شد که در این وضعیت چه باید کرد، حضرت فرمود باید بکوشید و خودتان ضرب سکه کرده و اجناس مورد نیاز جامعه را تأمین کنید.
این استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم به نقش علمای دینی در مقابله با اجناس خارجی اشاره کرد و اظهار داشت: در قرن های گذشته و در زمان مشروطه، علما اصفهان برای مقابله با مصنوعات خارجی و کفار تصمیم گرفتند در مهمانی هایی که از مواد خارجی استفاده شده شرکت نکنند و پارچه های خارجی را در لباس های خود به کار نبرند، همین مسأله سبب استفاده جامعه از تولیدات داخلی شد.
وی با بیان این که متأسفانه گمرک و متولیان این امر وظیفه خود را به خوبی انجام نمی دهند، ابراز داشت: افزون بر فرهنگ سازی از سوی علما و دانشگاهیان ، مراجع قانونی و قوه قضاییه باید با افراد خطا کار اقتصادی با قاطعیت کامل برخورد کند، هزاران کار علمی بدون عمل کردن بدون فایده است.
ایشان در پایان این دیدارضمن اعلام حمایت رسمی از این کنفرانس و حضور نماینده در روز برگزاری از کمیته اجرایی خواستند که محکم تر از قبل این مهم را دنبال کرده تا با فرهنگسازی در زمینه استفاده از برند ایرانی و اسلامی نتیجه دلخواه مردم و مسوولین حاصل شود.
در ادامه برنامه ها، اعضای برگزار کننده این کنفرانس با حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی دیدار کردند.
حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی به ضرورت پرهیز از شعار دادن اشاره کرد و یادآور شد: در کارها شعاردادن بی معنا است بلکه باید عمل کرد؛ متأسفانه مشکلی که در جامعه وجود دارد این است که افراد جامعه خود را در سطحی پایین می دانند.
وی با بیان این که اهداف جامعه را باید با همدلی و مهربانی به ثمر رساند، عنوان کرد: اختلاف نظرها همیشه وجود دارد اما این اختلاف نظر به معنای درگیری نیست، باید بدانیم که با وجود تمامی اختلافات می توان کار درست انجام داد.
نماینده آیت الله سیستانی در ایران با بیان این که اگر کارها تشکیلاتی و علمی انجام شود، به نتایج مهمی خواهیم رسید، خاطرنشان کرد: غربی ها آن چنان که تبلیغ می کنند از ایران جلوتر نیستند، چرا جامعه خود را در برابر غرب ضعیف می داند، با مدیریت درست و همت بالا می توانیم پیشرفت های بسیاری داشته باشیم.
ارسال دیدگاه