سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان:
تئاتر ابزاری برای آموزش مهارت های زندگی به کودک است
خبرگزاری پانا: سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان گفت: از طریق تئاتر کودک و نوجوان می توان استعدادها و خلاقیت های این گروه را شکوفا و زمینه های رشد فکری و عقلانی آنها را نیز فراهم کرد و بدین وسیله مهارت های زندگی را به کودک آموزش داد تا در آینده بتواند کاربرد لازم را داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری پانا، مینو نیکبخت با بیان اینکه باید در تئاتر کودک و نوجوان حساسیت و ظرافت بیشتری نسبت به بزرگسالان اعمال گردد، اظهار کرد: در تئاتر کودک محدودیت های خاصی وجود دارد که در تئاتر بزرگسال به چشم نمی خورد و این محدودیت ها باید رعایت شود.
وی با اشاره به این موضوع که نمایش های ویژه کودکان باید امید آفرین باشد، ادامه داد: کودکان سرشار از امیدند، آنها آینده را روشن می بینند و از این رو نمایش های خاص این گروه باید بتواند آنها را امیدوارتر کرده و برای آینده ای روشن تر و بهتر آماده کند.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان عنوان کرد: نمایش هایی که پیام آنها حاوی آینده ای گنگ و مبهم باشد با روحیات کودک و نوجوان سازگاری ندارد و این گونه نمایش ها مورد استقبال آنها قرار نخواهد گرفت.
نیکبخت با بیان اینکه در تئاتر کودک می توان حقایق را در قالب نمایش های شاد و کمدی طراحی کرد، افزود: داشتن پایانی خوش در نمایش های کودک حقیقتی انکارناپذیر است، چرا که شخصیت کودکان باید در محیطی مملو از شادی، نشاط و آرامش رشد یابد و از نمایش های حزن آلود و غم انگیز که آثار مخربی بر روح لطیف کودکان می گذارد پرهیز شود.
وی در ادامه یادآور شد: تئاتر کودک باید هدف دار باشد و فضائل اخلاقی و ارزش هایی از قبیل مهربانی، محبت، نوع دوستی، فداکاری، کمک به هم نوع، خوش خلقی و خوش رفتاری را به کودک بیاموزد تا بتواند در شکل گیری شخصیت کودک تاثیری مثبت بگذارد.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان گفت: از طریق تئاتر کودک و نوجوان می توان استعدادها و خلاقیت های این گروه را شکوفا کرد و زمینه های رشد فکری و عقلانی آنها را نیز فراهم کرد و بدین وسیله مهارت های زندگی را به کودک آموزش داد تا در آینده بتواند کاربرد لازم را داشته باشد.
ارسال دیدگاه