فعالیت کشتیرانی جمهوری اسلامی با بیش از 180 نمایندگی در سراسر دنیا
خبرگزاری پانا: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از سال 88 به صورت هلدینگ درآمد و هم اکنون با 22 شرکت تابعه و بیش از 180 نمایندگی در سراسر دنیا به فعالیت های حمل و نقل دریایی ادامه می دهد.
به گزارش خبر
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از مانا ، معاون مالی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با ارائه گزارش افزایش سرمایه در جلسه مجمع عمومی فوق العاده کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت : در حال حاضر ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با ۱۴۸ فروند انواع کشتی فله بر، کانتینر بر، کالای عمومی ، چند منظور ، رو- رو و مسافری و مجموع ظرفیت ۵ میلیون و ۳۵۵ هزار و ۱۱۱ DWT و ۱۱۵ هزار و ۳۶۶ TEU کانتینر به همراه ۹ فروند انواع شناورخدماتی دارای ۱۵۷ فروند شناور با ظرفیت ۵ میلیون و ۳۳۷ هزار و ۸۴۸ DWT است.
در این مجمع ، سرمایه این شرکت از۱۰ هزار میلیارد ریال به مبلغ ۱۶.۳۹۳ میلیارد ریال با اکثریت آراء به تصویب رسید.
در جلسه مجمع عمومی فوق العاده کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران که صبح امروز با حضور ۹۶.۵ درصد سهامداران این شرکت برگزار شد ، ناصر آدابی ادامه داد : شرکت های حمل فله، حمل کانتینری، مدیریت کشتی و تامین نیرو چهار شرکت بدنه اصلی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بود که از سال ۸۸ از بدنه اصلی مجموعه کشتیرانی جدا شد و به صورت شرکت های مستقل فعالیت می کند.
معاون مالی کشتیرانی جمهوری اسلامی در ادامه با اشاره به محدودیت های دوران تحریم ها گفت: این شرکت توانست در سالهای سخت تحریم با ایجاد شرکت هایی در حوزه فعالیت سوخت رسانی ، بازرگانی و بندری تا حدودی مشکلات خود را پشت سر گذارد.
وی تاکید کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران پس از پشت سر گذاردن سالهای سخت تحریم و بحران اقتصاد جهانی ، خوشبختانه توانست در سال ۹۲-۹۳ با گسترش فعالیت خود در حوزه حمل کانتینر و سایر خدمات دریایی تحریم ها را به فرصت تبدیل و زیان انباشته سال های قبل را به سود قابل توجهی در سال جاری تغییر دهد.
آدابی گفت: این افزایش سرمایه در این مرحله ازمحل دارایی های ثابت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بخش زمین و ساختمان انجام و در مرحله بعدی در بخش کانتینر ها انجام خواهد شد که دوباره به ایجاد مقدمات لازم از جمله گزارش حسابرسی و تایید بورس نیاز دارد.
معاون مالی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت : با توجه به این موارد و اطلاعات حاصل از جداول مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها شرکت ، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران سرمایه خود را به میزان ۶ هزار و ۳۹۳ میلیارد ریال از مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال به ۱۶.۳۹۳هزار میلیارد ریال از محل تجدید افزایش دارایی افزایش می دهد.
آدابی با بیان اینکه افزایش سرمایه حدود ۶۴ درصدی با توجه به تایید سازمان بورس اوراق بهادار در دستور کار این مجمع قرار دارد ، گفت : سهام شرکت با احتساب افزایش سرمایه به ۱۶ هزار و ۳۹۳ میلیارد ریال معادل ۱۶ هزار و ۳۹۳ میلیون سهم یک هزار ریالی خواهد رسید.
ارسال دیدگاه