انتقاد مسجد جامعی از ساخت و ساز بی رویه در حاشیه دریاچه چیتگر

خبرگزاری پانا: رئیس شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از ساخت و ساز بی رویه برج های بلندمرتبه در منطقه چیتگرگفت: ساخت برج های بلند و کاهش باغها در این منطقه با اهداف اصلی طرح منافات دارد. از این رو باید ساز و کاری اندیشید که از ارتفاع برج ها کاسته شود و مسیر جریان هوای تهران مسدود نشود.

کد مطلب: ۲۳۱۷۸۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی پانا، احمد مسجد جامعی در برنامه تهرانگردی این هفته خود در منطقه ۲۲، به دریاچه شهدای خلیج فارس (چیتگر) رفت و از نحوه خدمات رسانی به شهروندان و محیط زیست این منطقه، جویا شد.

وی پس از بازدید از این مرکز تفریحی در غرب تهران، با اشاره به فضای جزیره‌ای این دریاچه، گفت: به دلیل کوه‌های اطراف این دریاچه و مفرح بودن فضای این مکان، پیشنهاد دادیم که در این محل، پاراگلایدرها به پرواز در بیایند و این ورزش در اینجا رونق بگیرد.

رئیس شورای شهر تهران، افزود: این محل از این نظر که در مسیر هوایی فرودگاه مهرآباد قرار ندارد دارای امنیت پروازی است و می‌تواند اوقات خوشی برای شهروندان تهرانی علاقه‌مند به ورزش پاراگلایدر، رقم کند.

در این دیدار محسن موسس، دبیر ورزش های هوایی استان تهران با ارائه توضیحاتی گفت: برخی از آموزش های خاص ورزش پاراگلایدر نیاز به فرود روی آب دارد و تنها جایی که این امکان را میسر می‌کند ارتفاعات حاشیه دریاچه چیتگر است. در حال حاضر این آموزش ها در ترکیه انجام می‌شود و هزینه زیادی برای ورزشکاران دربر دارد.

مسجدجامعی در ادامه درباره شایعاتی مبنی بر عدم رعایت نظافت و مشکلات زیست محیطی این دریاچه اظهار داشت: شایعاتی وجود داشته که امروز دلیلی بر صحت همه آنها نیافتیم و دریاچه محیطی سالم و تفرجگاهی زیبا در اختیار شهروندان قرار داده است.

وی خاظر نشان کرد: توصیه کردیم کودهایی که برای فضای سبز استفاده می شود، کودهای بدون آلودگی باشد. باید برای این دریاچه و حاشیه آن پیوست زیست‌محیطی وجود داشته باشد تا هم ضامن سلامت آبزیان باشد و هم سلامت و آرامش مردم.

رئیس شورای شهر تهران، تصریح کرد: مشکلاتی مانند مبلمان شهری، در اطراف این دریاچه وجود دارد که به‌تدریج و با برنامه‌ریزی حل خواهد شد. ضمن اینکه سیستم گردش آب دریاچه نیز باید تقویت شود که برنامه هایی برای آن پیش‌بینی شده است.

مسجدجامعی در پایان با اشاره به علاقه خاص مردم به طبیعت و استفاده از آن، گفت: برخی شهروندان، آبزیان خود مانند مار آبی، لاک پشت و ماهی‌های آکواریومی را در این دریاچه رها می کنند که این کار خوب است به شرط آنکه لحاظ بهداشتی مطابق با شرایط نگهداری دریاچه باشد. بهتر است این کار به صورت کنترل شده و با نظارت انجام گیرد.

ارتفاع برج‌ها کاهش یابد

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در بخشی از برنامه جمعه این هفته به دریاچه چیتگر رفت و ضمن بازدید از فضای سبز و امکانات ایجاد شده در حاشیه دریاچه گفت: اهداف اصلی طراحان این دریاچه حفظ فضای سبز و تلطیف کردن هوای تهران بوده . این دریاچه در مسیر کانالهای جریان عبور باد قرار دارد و در تلطیف هوای تهران نقش مهمی ایفا می کند.

احمد مسجد جامعی در این بازدید، اظهار داشت: طراحی و اجرای این پروژه و امکانات در نظر گرفته شده برای تفریح و ورزش های آبی قابل تقدیر است.

وی افزود: این منطقه بخشی از لتمال کن و همچنین روستای چیتگر قرار داشته که در دهه ۴۰، پارک چیتگر در آن احداث می‌شود. بعدها گودالی در این محل شکل می‌گیرد که آب رودخانه کن در آن جمع می شده است. از همان موقع به فکر ایجاد دریاچه می‌افتند. این پارک و گودال، در مسیر ورودی غرب به شرق تهران حکم فیلتر هوای تهران را داشته است.

وی با انتقاد از ساخت و ساز بی رویه برج های بلندمرتبه در این منطقه گفت: ساخت برج های بلند و کاهش باغها در این منطقه با اهداف اصلی طرح منافات دارد. از این رو باید ساز و کاری اندیشید که از ارتفاع برج ها کاسته شود و مسیر جریان هوای تهران مسدود نشود.

منطقه ۲۲ تهران قطب مراکز درمانی و آموزشی پزشکی می شود

احمد مسجد جامعی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در بخشی از برنامه تهرانگردی، صبح جمعه با حضور در محل احداث پروژه بیمارستان تخصصی مغز و اعصاب پروفسور سمیعی، از روند پیشرفت این پروژه مطلع شد.

وی پس از این بازدید گفت: عملیات احداث بیمارستان بین المللی مغز و اعصاب با تولیت موسسه خیریه متوسلین امام رضا (ع) و با حمایت پرفسور سمیعی از اردیبهشت ماه سال ۸۲ در زمینی به مساحت ۸۰ هزار متر مربع، در منطقه ۲۲ شهرداری تهران آغاز شده است.

رئیس شورای شهر تهران افزود: برای ادامه ساخت این بیمارستان اعتباری معادل ۱۰۰ میلیارد تومان از محل کمک‌های خیرین پیش بینی شده است و بر اساس زمانبندی قرار است تا ۱۸ ماه آینده، آماده بهره برداری شود و برای مراسم افتتاحیه میزبان بیش از ۲هزار مهمان متخصص خارجی باشد.

مسجد جامعی اظهار داشت: این بیمارستان با هدف توانمندسازی نیروی انسانی کشور و نیز فراهم نمودن مکانی با استانداردهای علمی جهانی برای دانشمندان جهان اسلام در حوزه علوم پزشکی در حال احداث است.

وی با اشاره به مهم بودن این پروژه تاکید کرد: مساحت این مجموعه پزشکی ۸۰ هزارمتر مربع است که ۴ برابر نمونه آلمانی آن در شهر هانوفر است؛ در واقع این بیمارستان یک مجموعه پژوهشی، آموزشی و پزشکی است که در نوع خود در جهان بی نظیر است.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه خاطرنشان کرد: وجه تمایز این بیمارستان علاوه بر تجهیزات روز دنیا و بهره‌گیری از آخرین متدهای علمی در جهان، طراحی ساختمان آن به شکل جمجمه انسان است.

مسجد جامعی به برخی از قسمت های این بیمارستان اشاره و تصریح کرد: موزه پروفسور سمیعی در ۶ طبقه و ۱۴ اتاق عمل کاملا مجهز، از جمله بخش هایی است که در این مجموعه در نظر گرفته شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امید است با برنامه ریزی های انجام شده، این بیمارستان هر چه سریع تر آماده بهره‌برداری شود تا شهروندان و هموطنان مان بتوانند از امکانات آن بهره مند شوند.

رئیس شورای شهر همچنین با اشاره به افتتاح بیمارستان تخصصی تریتا تا چند ماه آینده در همین منطقه و طرح ساخت بیمارستان تخصصی چشم پزشکی گفت: پیش بینی می شود منطقه ۲۲ تهران با این ظرفیت ها به قطب درمان و آموزش پزشکی تبدیل شود و علاوه بر بیماران داخلی میزبان بیماران خارجی نیز باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار