هشدار محققان درباره شستن مرغ خام
خبرگزاری پانا: به گفته محققان، حتی دست زدن به مرغ خام هم خطرناک است و باید افراد بلافاصله دستهای خود را خوب بشویند.
به گزارش خبرگزاری پانا، تحقیقات جدید هشدار داده است که شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، میتواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد.
کارشناسان تأکید کردند که شستن مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» پخش را میکند.
این باکتری از چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده میکند.
بر اساس گزارش آژانس استاندارد مواد غذایی انگلیس (FSA)، باکتری کمپیلوباکتر، به عنوان رایجترین نوع مسمومیت غذایی در انگلیس است که در یک سال بر ۲۸۰ هزار نفر تأثیر گذاشته است.
از آنجایی که این نوع باکتری نسبت به سالمونلا و باکتری ای-کولی کمتر شناخته شده است، در مورد آن و علائم آن که دیگران را تحت تأثیر قرار می دهد، مردم اطلاعات ضروری ندارند.
علائم این نوع باکتری شامل اسهال، درد معده و گرفتگی عضلات، تب و به طور کلی احساس ناخوش است.
کودکان زیر پنج سال و افراد مسن، بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند؛ آلوده شدن افراد ممکن است فقط برای چند روز به نظر برسد اما میتواند به مشکلات سلامتی طولانی مدت منجر شود.
به گفته محققان، حتی دست زدن به مرغ خام هم خطرناک است و باید افراد بلافاصله دستهای خود را خوب بشویند.
آژانس استانداردهای غذایی انگلیس توصیه کرد که افراد بعد از دست زدن به مرغ نپخته، دستهای خود را خوب بشویند مرغ را خوب بپزند و از شستن آن قبل از پختن، صرفنظر کنند.
ارسال دیدگاه