مدرس آموزش خانواده

قصه هدایت گر شناخت هویت و معنای زندگی در کودکان و نوجوانان است

خبرگزاری پانا: یک مدرس آموزش خانواده معتقد است؛ قصه مخاطب کودک یا نوجوان را در راه کشف هویت و معنای زندگی هدایت می‌کند.

کد مطلب: ۲۱۰۶۸۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، ابراهیم قنواتی کارشناس ارشد روانشناسی، قصه را عصاره‌ی تجربه بشریت طی سالیان دراز معرفی می‌کند که از نهاد انسان برخواسته و با توجه به این مهم بر دل آدم می‌نشیند.

وی با بیان این که قصه های عامیانه نشانگر فرهنگ و اندیشه های قومی هر ملت است اضافه کرد: با بررسی این قصه‌ها می‌توان با سنت‌ها، شیوه های زندگی، مهاجرت، جنگ، تجارت و... قوم‌ها و ملت‌ها آشنا شد.

قنواتی با اشاره به کتاب‌های آسمانی که در قالب داستان‌های راستین، سرگذشت مردان صالح و نا صالح، زندگی پیامبران و... نازل شده‌اند اظهار کرد: این مهم بر اهمیت قصه و قصه گویی به عنوان یک ابزار تربیتی تاکید دارد.

این مدرس آموزش خانواده در شهرستان هندیجان اعتقاد دارد قصه و قصه گویی یک تجربه روحانی برای کودک ایجاد می‌کند و کودک با آن می‌تواند با سختی‌ها، مقاومت‌ها، میراث گذشتگان، اصول اخلاقی، دلبستگی به میهن و سرزمین، دایره لغات مختلف و... آشنا شود.

وی ادامه داد: کودک در قصه گویی با قهرمان قصه همزادپنداری می‌کند و یاد می‌گیرد قهرمان خوب را دوست بدارد و خصوصیات او را درونی سازی کند.

قنواتی در پایان قصه را روش غیر مستقیم تربیتی و تأثیر گذار می‌داند که هنر گوش دادن را در کودکان و نوجوانان تقویت می‌کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار