مواد افزودنی غذاها سرطانزا هستند/ ژن مهربانی در جمعیت کم شده
خبرگزاری پانا:پدر علم ژنتیک ایران گفت: رنگها و مواد افزودنی غذاها سرطانزا هستند، وزارت بهداشت نباید منفعل باشد و باید مراقبت کند اقلام غیراستاندارد وارد بازار نشود. البته از نظر ژنتیک نیز شاهد افزایش ژن خشونت و کاهش ژن مهربانی در بین جمعیت هستیم.
به گزارش پانا، داریوش فرهود گفت: در حال حاضر به غذاهای مصرفی رنگ غذا، افزودنی و مواد نگهدارنده میزنند که تمام این موارد سرطانزا است و در حال حاضر به شدت استفاده میشود.
وی گفت: حتی عطر چای مصرفی نیز که به چای اضافه میشود جزو افزودنیها بوده و سرطانزا است.
فرهود تصریح کرد: وزارت بهداشت نباید منفعل باشد و بگوید ۸۰ درصد آبلیموها ناخالصی دارد یا ۸۰ درصد زعفرانها استاندارد نیستند. این وزارت بهداشت است که باید مراقب باشد تا استانداردها جعل نشوند و در بازار نیایند.
پدر علم ژنتیک ایران با اشاره به افزایش سقط جنین در کشور گفت: با وجود اینکه مراکز غربالگری در کشور وجود دارد اما بر اساس اطلاعات به دست آمده از این مراکز ۹۰ درصد ضریب اطمینان دارند اما طبق مراکز غربالگری در خارج از کشور فقط ۸۵ درصد نتایج این مراکز ضریب اطمینان دارند اما گروههای در معرض خطر باید در هفته پانزدهم جنین آزمایشهای لازم را انجام دهند.
وی همچنین گفت: اینکه برخی از افراد میگویند به دلیل ژن چاقی دچار اضافه وزن میشوند صحت دارد و در کنار آن ژن قد بلندی و قد کوتاهی نیز وجود دارد.
پدر علم زندگی تصریح کرد: علم ژنتیک علم گستردهای است که فقط به این دست ژنها محدود نمیشود بلکه ژنهایی که مربوط به روح و روانها هستند وجود دارد به طوری که ژن مهربانی و ژن خشونت اثبات شده است.
وی افزود: در حال حاضر در جامعه خشونتهایی را که شاهد هستیم و مردم در صحبت کردن با یکدیگر خشونت به خرج میدهند به دلیل همین ژن خشونت است که باعث شده خشونت محیطی در جامعه موج بزند.
فرهود گفت: عامل ژن خشونت تا حدی ژنتیکی بوده و قدری هم به شرایط محیطی برمیگردد.
منبع: فارس
ارسال دیدگاه